Старонка 79 з 106 PrimaПерад ... 2969777879808189 ... АпошняеUltima
Вынікі з 781 па 790 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?
    лямбда 1= 768 кропак

off topic:70cv як файлы 448kb, mo даступныя певень, мо, азнаеміцца з mpps файлы, магчыма, што яны ўзаемазаменныя? чаму я павінен зрабіць гэта сення ў другой палове дня, што для мяне блок з mpps 100%(памылка блакавання дадзеных), а затым напісаў, нават зрабіць ecu id з fgtech v54.....як мне здаецца, не мець нават чытаць файл і напісаў наўпрост ori ложку з mpps...але я не ведаю, калі нейкія радкі, можа быць, змяніць у файле..што скажыце?

што вы думаеце пра гэта ? пасля нагрузкі...я спадзяюся, што ўводзіць + mg, не датыкаючыся да часу ўпырску
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    што вы думаеце пра гэта ? пасля нагрузкі...я спадзяюся, што ўводзіць + mg, не датыкаючыся да часу ўпырску
    seondo мяне не впрысните

выбачайце, гэта не першы rar

Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    абмежавальнік iq, каб разблакаваць, каб ісці далей 45mg гэта: на файл 70cv кропкі:Num SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
    адрас:068118
    першапачаткова гэта 45mg
    з гэтым цяпер inietto 55.
    Я не ведаю, калі гэта адзіны ці есць і іншыя ўстаноўкі, каб атрымаць iq больш высокія.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй
    У вас есць Веды, як працуе Common Rail? У канкрэтных CP1 у 70cv?
    Не можа быць, што гэта CP1 не можа туды дабрацца, а затым спытаеце таксама, і ідзе ў адмову?
    Вы хочаце адабраць у нас то капрызе?
    збірае Common Rail на 90cv (CP1H) ", хоць гэта яшчэ больш scifo.. яны больш ціск, але менш далекасць"..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 79 з 106 PrimaПерад ... 2969777879808189 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •