факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?
факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?
off topic:70cv як файлы 448kb, mo даступныя певень, мо, азнаеміцца з mpps файлы, магчыма, што яны ўзаемазаменныя? чаму я павінен зрабіць гэта сення ў другой палове дня, што для мяне блок з mpps 100%(памылка блакавання дадзеных), а затым напісаў, нават зрабіць ecu id з fgtech v54.....як мне здаецца, не мець нават чытаць файл і напісаў наўпрост ori ложку з mpps...але я не ведаю, калі нейкія радкі, можа быць, змяніць у файле..што скажыце?
што вы думаеце пра гэта ? пасля нагрузкі...я спадзяюся, што ўводзіць + mg, не датыкаючыся да часу ўпырску
выбачайце, гэта не першы rar
Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?
абмежавальнік iq, каб разблакаваць, каб ісці далей 45mg гэта: на файл 70cv кропкі:Num SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
адрас:068118
першапачаткова гэта 45mg
з гэтым цяпер inietto 55.
Я не ведаю, калі гэта адзіны ці есць і іншыя ўстаноўкі, каб атрымаць iq больш высокія.
Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй
У вас есць Веды, як працуе Common Rail? У канкрэтных CP1 у 70cv?
Не можа быць, што гэта CP1 не можа туды дабрацца, а затым спытаеце таксама, і ідзе ў адмову?
Вы хочаце адабраць у нас то капрызе?
збірае Common Rail на 90cv (CP1H) ", хоць гэта яшчэ больш scifo.. яны больш ціск, але менш далекасць"..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."