Старонка 78 з 106 PrimaПерад ... 2868767778798088 ... АпошняеUltima
Вынікі з 771 па 780 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    джэк, але ў 65mm3 наймацнейшым, даючы запыт на педалі, зніжэнне лямбда і лім IQtemp, што ecm называецца erronamente "lim пара" ?
    Не, есць і іншыя абмежавальнікі, каб разблакаваць больш, што і кіроўца, і тыя, што вядомыя ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...
    Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..
    прывітанне не маглі б вы сказаць некалькі больш інфармацыі аб лямбда....дзякуй....логіцы прытрымлівацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    прывітанне не маглі б вы сказаць некалькі больш інфармацыі аб лямбда....дзякуй....логіцы прытрымлівацца
    Лямбда-гэта не што іншае, абмежавальнік у залежнасці ад всасываемого паветра, ад іх ідзе ад, калі, што мала нагрузкі, такім чынам, меншае ціск турбо і нізкія значэння масы всасываемого паветра лямбда можа быць пакінута ў арыгінальнай або змененай мала, таму што столькі мала нагрузкі, не абмяжоўвае, таму што дызель працуе вельмі "худы", таму з Afr значна больш высокія, чым у карту lambda, у той час, калі вы будзеце ў поўнай нагрузцы з высокімі значэннямі ціску турба/всасываемого паветра ці павінен я наладзіць функцыі, як дызель вы хочаце надаць. Зрабіце лог па вуліцы, паглядзіце, колькі ў вас паветра ў розных абаротаў рухавіка, і ад іх вы ўсталюеце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Лямбда-гэта не што іншае, абмежавальнік у залежнасці ад всасываемого паветра, ад іх ідзе ад, калі, што мала нагрузкі, такім чынам, меншае ціск турбо і нізкія значэння масы всасываемого паветра лямбда можа быць пакінута ў арыгінальнай або змененай мала, таму што столькі мала нагрузкі, не абмяжоўвае, таму што дызель працуе вельмі "худы", таму з Afr значна больш высокія, чым у карту lambda, у той час, калі вы будзеце ў поўнай нагрузцы з высокімі значэннямі ціску турба/всасываемого паветра ці павінен я наладзіць функцыі, як дызель вы хочаце надаць. Зрабіце лог па вуліцы, паглядзіце, колькі ў вас паветра ў розных абаротаў рухавіка, і ад іх вы ўсталюеце.
    я стаўлю сябе такім чынам, я спрабую зразумець больш...тыпу, калі есць лямбда, аптымальны для розных абаротаў і нагрузкі рухавіка, што будзе залежаць ад таго, колькі рэзюмэ трэба або, калі вы хочаце зэканоміць паліва,.....

таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?
    Вы без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    а х-65 і больш пачынаюцца праблемы... я растлумачу, я мог бы надаць больш 65mm3 ( гора народа, плюс разам з ic і пахіл замест прамовы лямбда-інтрыгуе мяне шмат, зрабіце ў таблічнай або 2d лямбда ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    а х-65 і больш пачынаюцца праблемы... я растлумачу, я мог бы надаць больш 65mm3 ( гора народа, плюс разам з ic і пахіл замест прамовы лямбда-інтрыгуе мяне шмат, зрабіце ў таблічнай або 2d лямбда ?
    Раблю табліцы з winols і рэальныя значэння ў afr

Старонка 78 з 106 PrimaПерад ... 2868767778798088 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •