вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...
Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..
Лямбда-гэта не што іншае, абмежавальнік у залежнасці ад всасываемого паветра, ад іх ідзе ад, калі, што мала нагрузкі, такім чынам, меншае ціск турбо і нізкія значэння масы всасываемого паветра лямбда можа быць пакінута ў арыгінальнай або змененай мала, таму што столькі мала нагрузкі, не абмяжоўвае, таму што дызель працуе вельмі "худы", таму з Afr значна больш высокія, чым у карту lambda, у той час, калі вы будзеце ў поўнай нагрузцы з высокімі значэннямі ціску турба/всасываемого паветра ці павінен я наладзіць функцыі, як дызель вы хочаце надаць. Зрабіце лог па вуліцы, паглядзіце, колькі ў вас паветра ў розных абаротаў рухавіка, і ад іх вы ўсталюеце.
таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?
а х-65 і больш пачынаюцца праблемы... я растлумачу, я мог бы надаць больш 65mm3 ( гора народа, плюс разам з ic і пахілзамест прамовы лямбда-інтрыгуе мяне шмат, зрабіце ў таблічнай або 2d лямбда ?