PrimaПерад ... 2666747576777886 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 751 да 760 на 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Выбачайце, чаму? калі PSI трэба памножыць на 14,5? PSI, калі я не памыляюся ? песня Pound per Square Inch або фунты на квадратны цаля і адпавядае прыблізна 0,07 бар (0,45359237/2,54^2), я не магу зразумець сувязь з 14,5, хто-то мне пу? растлумачце калі ласка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Есць некалькі сігналаў на дакладнае пераўтварэнне PSI-БАР
    я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..
    Напрыклад, 193x14,5=2,798-1024=1,77
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..

http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio

http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
    Я спрабую проста зрабіць дарогі 85cv. Так што калі гэта cos? я ўжо? карта turbo max больш чым 1.7 бар (sti caxxi) ??? Жадаючы зрабіць карту media, толькі каб атрымаць "p"? бляск пад у рэжыме поўнай нагрузкі не мне, нават не датыкаючыся да яго хай ...лепш пакінуць ori правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    На mjd8 карты turbo не маюць пераўтварэнні 14.5. Толькі абмежавальнік ціску мае пераўтварэння 14.
    Я зрабіў punto evo з gtb1549v і мае пракатнае 180 л. с. з 2 бар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    На mjd8 карты turbo не маюць пераўтварэнні 14.5. Толькі абмежавальнік ціску мае пераўтварэння 14.
    Цікава... у Мяне тут пад рукой есць GTB1549V... я б не пярэчыў, усталюйце яго на маей кропцы 70 конскіх сіл... і з 2 бар толькі, што тады ? ад кіравання механічна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    У адрозненне ад усіх таксама ? кіраванай дэпрэсіі карту (хоць бы 1.3 75 л. mjet2 з фіксаванай геаметрыі), і дзякуючы гэтаму мае вельмі мала часу і ўжо на 2600 абаротаў мае 1.8 бар.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Пацверджанне, калі ласка. на 6jf 70 рэзюмэ, мы ведаем амаль усе, але на 6f3, што я, гледзячы ў гэты перыяд, кіравання turbo з дапамогай ecu хацеў бы ведаць, калі 190 (напрыклад), таблічных карт turbo siginficano 0,9 бар рэальныя і значэнне 200 1,0 бар рэальныя. Дзякуй
    У адрозненне ад усіх таксама ? кіраванай дэпрэсіі карту (хоць бы 1.3 75 л. mjet2 з фіксаванай геаметрыі), і дзякуючы гэтаму мае вельмі мала часу і ўжо на 2600 абаротаў мае 1.8 бар.
    Вы казалі, менавіта ў 6f3..
    ne, або зробленыя на розныя тэмы, і ў 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
    гэта тлумачыць таксама 180cv, толькі на дызель..
    Помпа-фарсункі, як вы паклалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы казалі, менавіта ў 6f3..
    ne, або зробленыя на розныя тэмы, і ў 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
    гэта тлумачыць таксама 180cv, толькі на дызель..
    Помпа-фарсункі, як вы паклалі?
    Прабачце, я не зусім зразумеў.. з турба спытаеце 2.2 бар на 1500 аб? Чаму? турба-крычы не вытрымлівае гэта ціск (і я не думаю, я б усе роўна іх да 1500 аб), турбірованный, як у 1549 іх трымае, але да 1500 абаротаў не можа? іх.
    Я нават не зразумеў, чаму? вы кажаце, што вы растлумачыць 180 рэзюмэ?!
    Помпа-фарсункі з'яўляюцца врі і не абмежавана дызель, так як паліць шмат, нават з 2 бар канстанты і на час ўпырску не мае ні чисс? што крокам. Да 65mm3 з'яўляюцца крычы, а затым riscalati як мне трэба

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Хахаха s? вы ўпэўненыя, што вы тое, што вы кажаце, і як вы думаеце, я што я магу зрабіць?
    vienimi знайсці, што я пакажу вам, што я маю на ўвазе...
    я ў правінцыі Салерно, недалека ад Пампей..

PrimaПерад ... 2666747576777886 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •