Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-66 66
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
    затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..
    вось і я..нарэшце-то я змагла! загрузіць файл часопіса, і я спадзяюся, што зрабіла ўсё правільна....залішне казаць, што я паняцця не маю, як вы прачытайце, я загрузіў яго на сканер і бачу толькі графікі, але як іх інтэрпрэтаваць я не маю ні найменшага паняцця...вывучаць... чакаю вашых саветаў/вучэнні
    вось файл FR_2016_05_03__19_31_07 5T.rar не ведаю, калі трэба ведаць, які сканар выкарыстоўваць, гэта delphy DS150...
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
    затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..
    Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?
    Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
    у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
    З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
    варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..

так што..

07240E
    0726DE
    07872E
    078A20
    Дай мне адзін крок, каб убачыць, што ты робіш
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
    у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
    З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
    варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..

так што..

07240E
    0726DE
    07872E
    078A20
    Дай мне адзін крок, каб убачыць, што ты робіш
    Прывітанне 5Т, я зрабіў змены толькі ў 2 карты на 4 адрасы, што ты даў мне..я не ведаю, як змяніць абмежавальнік крутоўнага моманту і ін'екцыі parzializzato (map 1/1)... please help.. дзякуй
    глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...
    ALFA_156_19_115_14-05-2016.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне 5Т, я зрабіў змены толькі ў 2 карты на 4 адрасы, што ты даў мне..я не ведаю, як змяніць абмежавальнік крутоўнага моманту і ін'екцыі parzializzato (map 1/1)... please help.. дзякуй
    глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...
    ALFA_156_19_115_14-05-2016.rar
    Праверка пікі ціску і дымнасць...
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    5
    good suportt

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання