Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 71

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    рука руку што-то можаце зрабіць, маючы гэтак жа мужа твайго карабля..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Дзякуй Pasticciona, мая **** гэта: canotto2000*************

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Дарагія карыстальнікі, як я, каб прачытаць правілы вен вы выкінулі перанос, робячы ўсе тое, што вы хацелі, так як калі б гэта быў дэлікатэс прачытаць яго вам, вы б заўважылі, што абмен паведамленнямі і зроблена наўмысна, па розных прычынах, адзін з тых, і гэта, і ўсе роўна вы далі чынам, для простых карыстальнікаў, якія не маюць умоў, неабходных для таго, каб спампаваць зрабіць гэта спосабам, не адпавядае нашым правілах, гэта ўсе дзякуючы вам, вы далі магчымасць людзям, якія выкарыстоўваюць першым, каб увайсці , каб зрабіць іх зручнымі і сысці, што і проста адна з тых рэчаў, што мы змагаемся з першага дня стварэння гэтага форуму. Як вы думаеце, калі есць правілы, якія прымаюцца на працягу iscrizzione які сэнс такога паводзін? Калі б усе рабілі, як вы, форум на працягу двух дзен будзе закрыта, заплюшчваю абмеркаванне і прыняць належныя меры для ўсіх. Дастаткова было б, што карыстальнік, які ў яго быў матэрыял, каб дапамагчы суполцы мы contattava facendocci на ўвазе яго волі " апублікаваць матэрыял, мы, у сваю чаргу, мы б зрабілі гэта праверыць, каб пазбегнуць юрыдычных праблем любога роду.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Дарагія карыстальнікі, як я, каб прачытаць правілы вен вы выкінулі перанос, робячы ўсе тое, што вы хацелі, так як калі б гэта быў дэлікатэс прачытаць яго вам, вы б заўважылі, што абмен паведамленнямі і зроблена наўмысна, па розных прычынах, адзін з тых, і гэта, і ўсе роўна вы далі чынам, для простых карыстальнікаў, якія не маюць умоў, неабходных для таго, каб спампаваць зрабіць гэта спосабам, не адпавядае нашым правілах, гэта ўсе дзякуючы вам, вы далі магчымасць людзям, якія выкарыстоўваюць першым, каб увайсці , каб зрабіць іх зручнымі і сысці, што і проста адна з тых рэчаў, што мы змагаемся з першага дня стварэння гэтага форуму. Як вы думаеце, калі есць правілы, якія прымаюцца на працягу iscrizzione які сэнс такога паводзін? Калі б усе рабілі, як вы, форум на працягу двух дзен будзе закрыта, заплюшчваю абмеркаванне і прыняць належныя меры для ўсіх. Дастаткова было б, што карыстальнік, які ў яго быў матэрыял, каб дапамагчы суполцы мы contattava facendocci на ўвазе яго волі " апублікаваць матэрыял, мы, у сваю чаргу, мы б зрабілі гэта праверыць, каб пазбегнуць юрыдычных праблем любога роду.
    Добрай раніцы ўсім...перш за ўсе, прашу прабачэння ва ўсіх карыстальнікаў, якія я прынес, не парушыць правілы, і што яны адразу ж бан! Я хацеў бы адзначыць, што гэта не быў сапраўдны ". c***правілаў, але яшчэ ледзь-ледзь інтэрпрэтацыя: мой запыт **** прыватных не было, хутчэй за ўсе, дапамагчы людзям, якія толькі патрабуюць, не даючы і затым, калі яны ідуць, то есць ужо, спекуляцыі, гэта былі запыты з мэтай атрымання прыбытку.... таму што дзяліцца ведамі для мяне гэта галоўнае. Я толькі хацеў дапамагчы, што я хацела знайсці, калі я пачаў з нуля ў адзіночку....Я спрабаваў спытаць адміністратара з дапамогай **** як бы я мог загрузіць дыдактычны матэрыял (першыя дні я не дарма практыцы, як адправіліся на файлы), і мне быў дадзены адказ, што "не ў стане загрузіць знешнія спасылкі, калі быў спосаб, добра, у адваротным выпадку ен не ведаў, што сказаць мне".....дачытаўшы правілы да канца, калі я зарэгістраваўся, я таксама чытаў, што б было звернута хоць бы адзін раз перад быць. і не атрымаўшы нічога, пакуль на другі дзень я думаў, што ўсе ок, бачыў, што пратэктар быў адкрыты трохі.......Правільна гэта непаразуменнем пастановай запэўніваю вас, што з гэтага часу не trasgredirò больш у гэтым сэнсе.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

НАВІЧОК L'avatar di LoganJP
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Лечэ
    Паведамленні
    4
    Я прашу прабачэння за прычыненую шкоду, у Pasticciona0 яе файлаў для пачаткоўцаў і прашу прабачэння на старонку парушылі правілы,але робячы гэта наіўна. Мне, на жаль, свет з блокаў кіравання, і мне, і я не маю вопыту,таму я хутка навучыць і шмат чаму навучыцца, але па нагоды турбіны і яе механіка я быў бы рады рэкамендаваць любому.Сказаўшы гэта,я прашу яшчэ раз прабачэння ва ўсіх,у наступны раз буду больш уважлівым.
    Вітаю ўсіх!!

p.s. нават калі турбіны мала дарэчныя тут, я спадзяюся, у любым выпадку удзельнічаць у ўзбагачэнні ведаў "crew-форум" РСТ,раячы, дзе мне можна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    прывітанне Pasticciona
    выдатная ідэя..шкада, сайт не дае мне спампаваць што-небудзь..
    вы можаце даслаць мне спасылкі, каб загрузіць іх на мой **** speedking7791**********?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў Г-Н Shadow Visualizza Messaggio
    прывітанне Pasticciona
    выдатная ідэя..шкада, сайт не дае мне спампаваць што-небудзь..
    вы можаце даслаць мне спасылкі, каб загрузіць іх на мой **** speedking7791**********?
    дзякуй
    Вы жартуеце....... Я спадзяюся,......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Вы павінны былі б закрыць усе абмеркавання значна раней. Калі няма-гэта праблема ,я разумею, што,з гэтага часу, я буду памятаць, што не можа больш нічога спампоўваць з сайта.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    5
    прывітанне Pasticciona0, нават я быў бы вельмі зацікаўлены, мой ***** гэта housedany89***********
    Яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Усе гены ў тут, ды..
    Але вы чытаеце? Ці ведаеце вы чытаць?
    Гэта забараняецца размяшчаць у **** і sharare DOC.
    Admin, калі вароты я тэму не за капейкі шкоды або карысці, як святло для мух?

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •