-
Reggiti моцны... - Гэта megane 3 1.5, і ecu-гэта sid305, я адкрыў пост у раздзеле для пачаткоўцаў. Калі вы хочаце info знойдзеш там. Так што, калі вы можаце дапамагчы, то напішыце там. Усе роўна дзякуй
-
Tranky, ці можаце вы растлумачыць мне, што праграмка winmd5?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вядома..
Не спасылаецца на цюнінг, але і кампутарнай.
На практыцы любы файл "нумарны знак" унікальны параўнаць з macaddress сеткавай карты, якія з'яўляюцца унікальнымі ў агульнай форме.
ECM мае ў жывот-вынік md5 усе золата, якога ен драйвер, і ен metcha аўтамабіль прызнання.
Я спадзяюся, што ясна
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Checksum
Я спадзяюся, што не з правілаў з спасылкамі, але чыста інфарматыўны noprofit
-
Таму я магу толькі яго чытаць, але вы не можаце змяніць? ECM змяняе, калі мы выратуем змяненне карты?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вядома, можна змяніць, але пасля змены змены ў md5, і, адпаведна, адкрыўшы яго з ECM п***** аўтамабіль распазнання драйвераў, так як ECM распазнае ад гэтага фактару, маючы ў "жывот" унікальную радок для гэтага кіроўцы на гэтай мадэлі.
Для астатніх, ведаючы ўжо, пачынаючы, што hw і sw гэта, вы можаце загрузіць яго ўручную шукаць яго ў базе дадзеных ECM.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Каб лепш зразумець, паспрабуйце..
Адкрыйце любы файл крычы, што ECM вам знайсці драйвер, на машыне.. Скапіюйце яго на працоўны стол і вы ўбачыце, што 2, файлы маюць той жа md5.
Адкрываеце копію з двайковы рэдактар і змяніць адзін біт, і захаваць зменены файл.
Калі вярнуць md5, вы ўбачыце, што змяняецца і ў гэтым выпадку іх ECM не распазнае ў машыне.
-
Вельмі добра, прыгожае тлумачэнне, я трохі з прабіркі і я вам скажу.Grz
-
Прывітанне, хлопцы я таксама родаў з асновы...я ўжо рабіў гэта на эбу...у пачатку у мяне быў сябар, папраўкамі файла, а затым я пачаў спрабаваць, толькі з машыны самыя звычайныя, скажам, улічваючы тое, што я зрабіў 1 курс навучання..затым нарыхтоўкі на працягу 1 года, добра я кінула і цяпер я лаўлю момант і ****...ці магу я папрасіць вас інфармацыі?
-
Файлы павінны загружацца на забеспячэнне іх цэласнасці, без сціску, rar і інш
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума