Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 108

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я іх месі 835 (1670 бар), і я падняў ціск у чыгуначныя магістралі ў 1650, проста каб паспрабаваць, калі вы сапраўды сліны ціск
    Панядзелак? я іду ад свінкі і загрузкі файла на ўсіх 3-х разрадны 775 устань і, калі міргае, я ўсе яшчэ спрабую rimettendoli врі і будзем шукаць іншае рашэнне.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    я in bad dad таксама 068ADC
    Ен кажа, што менавіта карту абмежавальнік rail, але калі есць біты, якія блакуюць не падымаецца іх жа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я не думаю, есць іншыя біты у адваротным выпадку, калі гарыць індыкатар аўтамабіль не меў яшчэ улады замест таго, лічу, што strattoni (але легкія), то яны павінны
    у нейкай іншай карце, што ен непраўдападобныя значэння з асноўнай карце, накшталт як, ціск турбо

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    я не думаю, есць іншыя біты у адваротным выпадку, калі гарыць індыкатар аўтамабіль не меў яшчэ улады замест таго, лічу, што strattoni (але легкія), то яны павінны
    у нейкай іншай карце, што ен непраўдападобныя значэння з асноўнай карце, накшталт як, ціск турбо
    Тады мы бачым

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, але з тэлефона мне адпраўляюцца паведамленні і не ўсведамляеце гэтага...паглядзім, што зразумець што-то бачыў, што я не ўсе яшчэ ўдалося зрабіць часопіс. Вы кажаце, што вы паднялі карты абмежаванні і біты. Вы памер той жа. ? вы бачылі, калі prex rail толькі з карты, абмежаванне без moddare біт вы паднімаеце p? ці застаецца крычы, як калі б не дакранаецеся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    У маім выпадку я in bad dad біт 775 і карты, але дыягназ толькі пераадолець 1480 мяне выключае уласны аўтамабіль... хутчэй за ўсе біт я знайшоў у раене, абмежавальнікі крутоўнага моманту ў серыі... але ahim? усе яшчэ не знаходжу час, каб праверыць яго... вакол c'? шмат людзей кажа, што атрымалася, мы засталіся толькі мы тады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    ціск ? высунуўшы, аднак, торетто біты два 0653C2 і 068566.
    Errecinque гэтага, што вы думаеце 067436: IQ 35mg rpm 4688 ціску меркаванага 717x2=1434. Ад формы, здаецца, свайго кшталту абмежавальнікам, мне падаецца дзіўным толькі
    што не c'? зрушэнне 100

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    erre backward паказвае на тое, што ў стварэнні дыска з winols восі x ? наадварот я damos ? казіно, каб ен я ведаю людзей, але варта трэскам ...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    erre backward паказвае на тое, што ў стварэнні дыска з winols восі x ? наадварот я damos ? казіно, каб ен я ведаю людзей, але варта трэскам ...
    Што...; што яны......дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    для мяне ў гэтай карце ? няправільна, чаму? у 1875 rpm не могуць мець 1500 бар ціск, такім чынам, за выключэннем некаторага запирательства з некаторага развагі або
    тлумачэнне лагічнай хацеў бы выключыць; 067436 мне здаецца ўжо? надзейным

Стар. 7 з 11 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •