Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 7 з 17 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 167
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы павінны разважаць на падставе таго, што вы хочаце атрымаць у колькасць? дызель....не з крокам у працэнтах або кропках...вы заўседы павінны мець на ўвазе, як дызель вы хочаце надаць дзе, як і чаму, і калі гэты дызель яшчэ вам прынясе карысць, ці праблемы ў тых дадзеных абаротаў, напрыклад, калі аўтамабіль fumera або калі муфта regger? etc...
    ты???
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    я кажу, мая на дызель: як па мне, c'? цесная ўзаемасувязь паміж" limit копія/ страў max дызель/час inj " і +100 бар rail-каля +10cv і паспрабуйце аўтамабіль на школе, на некаторыя час inj не трэба дакранацца да іх, на іншых -
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    час ўпырску трэба змяняць у залежнасці што вы хочаце дасягнуць. вядома, калі аўтамабіль ў пытанне часу, разлічаныя для ўвядзення, напрыклад, 80 мм3 і арыгінальны ne впрысните 60mm3, мае сэнс дакрануцца да іх, толькі калі ўлада, якую вы хочаце дасягнуць ад вашай трансмісіі трэба? у quantitantivo дызельнага паліва вышэй, чым 80mm3. вядома, змяненне тэрмінаў цягне за сабой іншыя змены, такія як авансы,: breakpoint , і карты пераўтварэнні пара, iq, etc..
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    у момант тычыцца часу, вы можаце пазбегнуць гэтага, пакратаць усе іншыя карты.. проста турба і калі абгон парог трэба mod таксама авансы.
    што тады ? нармальна, што пры націску lim крутоўны момант, ці можаце вы даць тыя нешматлікія мм3 цярпімасці, якія будуць разблакавалі ў ecu.. але, у рэшце рэшт ? уся сцэна..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    у момант тычыцца часу, вы можаце пазбегнуць гэтага, пакратаць усе іншыя карты.. проста турба і калі абгон парог трэба mod таксама авансы.
    што тады ? нармальна, што пры націску lim крутоўны момант, ці можаце вы даць тыя нешматлікія мм3 цярпімасці, якія будуць разблакавалі ў ecu.. але, у рэшце рэшт ? уся сцэна..
    ты ўпэўнены? першы абагульняць не ? правільна, паспрабуйце зрабіць Vag edc16 і не падняць з абмежаваннем крутоўнага моманту , давайце паглядзім, колькі рэзюмэ выцягне
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    калі вы хочаце!!!! есць у наяўнасці для кожнага тэсту!!!! памятаеце, што ў ecu не c'? нічога загадкавага...усе лічбы і спасылкі!!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    калі вы хочаце!!!! есць у наяўнасці для кожнага тэсту!!!! памятаеце, што ў ecu не c'? нічога загадкавага...усе лічбы і спасылкі!!!!
    я доказаў я ўжо зрабіў, не ? выклік, гэта быў спосаб сказаць,
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў sa80****** Visualizza Messaggio
    пры змене з палітыкай, не існуе ніякіх праблем...
    вядома, як і ўсе моды, якія вы робіце на блок кіравання, якія павінны быць зроблены, маючы трохі ведаў, калі не, будуць па-за моды, смяюцца, калі глядзяць . Я, аднак, я падтрымліваю
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    Я прыводжу прыклад, на 1.6 Джульета jtd c? кнопку Dynamic_Normal факт змены крутоўнага моманту, адчувальнасць? паскаральнік, адчувальнасць? рулявое кіраванне, што выкарыстоўваюць для змены крутоўнага моманту ? улічваючы, што тэрміны inj на 1 карту толькі?c проста 2 limit пара
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    на vag edc16 або 15 1000punti крутоўнага моманту 6kgm крутоўнага моманту і, калі вы не ўстаяце і не атрымаць нават шмат коней надзейных доказаў gi? зрабілі, калі выйшлі, так і ўсе 15, 16
    IP

Стар. 7 з 17 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •