Старонка 7 з 12 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Няма не паліць, можа быць, карту Maf, не ? зроблена добра? калі я раблю log мне пазначыць, што inietto каля 100mm3.... Ціску турба я ведаю, што ў 1749 годзе, у 1.5 амаль на surge Line таму ен павінен вытрымліваць... І тады ен павінен затрымаць мала, чаму? я збіраюся паставіць новы турба тып 2256 або 2260, то будзеце бачыць?....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Няма не паліць, можа быць, карту Maf, не ? зроблена добра? калі я раблю log мне пазначыць, што inietto каля 100mm3.... Ціску турба я ведаю, што ў 1749 годзе, у 1.5 амаль на surge Line таму ен павінен вытрымліваць... І тады ен павінен затрымаць мала, чаму? я збіраюся паставіць новы турба тып 2256 або 2260, то будзеце бачыць?....
    у 100mm3, што MAF чытаць з часопіса ? і ў карту lim. дыму ў вр, вы зрабілі адпавядаць 100 ?
    разлічвае, што ціск турбіны падымаецца, адпаведна, рост дызель, так што я думаю, што мець ПРАДКАЗАЛЬНЫМ паводзінамі ціску турба было б наладзіць пісьменна карта зменнай геаметрыі.
    ад таго, што я зразумеў, гэта блок кіравання працуе ў open-loop, таму толькі спасылка, што есць аўтамабіль, каб адрэгуляваць ціск ? карту (карты для дакладнасці) зменнай геаметрыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Сісі карты pieburg я ўжо? адаптаваны на самай справе, перш чым я шыпы 2 бара і паспрабаваў ліквідаваць адставанне turbo трымаючы яго трохі больш? зачыняецца на нізкіх абарачэннях( доказ таго, што я зрабіў, я не ведаю, як змяніць яго да дасканаласці) .... Для maf, я ніколі не ўвайшлі, але я, здаецца, ніколі не чытаў параметру імя maf у ***********... Вр, мне здаецца, што я стаўлю 1400 мг, чаму? з часопіса я тое значэнне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    у *********** знаходзіцеся "intake air quantity" = MAF
    калі вы закрылі EGR бітах значэнне ". intake air quantity" павінен быць фіксаваным ў 0.

я спрабаваў зрабіць які-небудзь рахунак, і мне здаецца, што мець maf 1400 павінна быць каля 1,9 бар ціску...
    адкрыйце часопіс і паглядзіце на розных цісках, якія значэння maf ў вас...
    чаму? мне здаецца, мала сэнсу мець 1400mg/cyc з maf з "ЎСЕ" 1.5 бар, адпаведныя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Ок паспрабуе? зрабіць часопіс, як вы кажаце... Але параметр intake air quantity мне ад значэння ледзь вышэй 1400 я памятаю, чаму? я зрабіў гэта некаторы час таму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Ок паспрабуе? зрабіць часопіс, як вы кажаце... Але параметр intake air quantity мне ад значэння ледзь вышэй 1400 я памятаю, чаму? я зрабіў гэта некаторы час таму
    не бачу ў гэтым нічога дзіўнага..
    1400 ? значэнне прыгожы высокі.. і паўтараю, калі законы 1400 я чакаю, ціск не ніжэй 1.8 бар
    вядома, чытанне maf залежыць ад іншых параметраў, у тым ліку, адзнаку, тэмпература і вільготнасць? паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Вы ведаеце зараз, што я за думаць ? праўда... Калі я гэтага часопіса ў мяне не было манометра, і тут я ведаў, што пікаў перабольшаныя ціску.... Ты геній ... Rifar? часопіс і абнавіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    геній... я ? .
    адбываецца, чаму? падазраю, што цяпер... з ціскам turbo-й? нізкіх, вам будзе зніжана таксама maf, а затым варта паўторная праверка, абмежавальнік дыму...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    я перарабіў часопіс , новы MAF ? у 1233 мг ...я змяніў на b.p. карта дыму, з максімальным значэннем 1250 і я разлічыў новыя значэння, каб мець afr 15 да высокіх абаротаў, 16-сярэдняй даўжыні і afr крычы на нізкіх абарачэннях ...формулы, якія я выкарыстаў, я думаю, гэта правільна і проста зрабіць, проста мг паветра /arf атрымаць /0.85 = дызель ў мг (значэнне для ўстаўкі ў поле)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    тады...
    усе добра, адзінае,...
    ? якія хочуць быць дакладным, 0.85, для якіх разбіць ? нумар, даволі прыблізны.
    калі вы паглядзіце тэхнічныя характарыстыкі дызельных рухавікоў Q8 паглядзець, што шчыльнасць? у 15? вагаецца паміж мін 0.82 і да 0.845. і разлічвае, што падняцца тэмпература, шчыльнасць? памяншаецца... фізічных сіл, якія кіруюць сусвету ўсей
    так што калі ў 15? вы да 0.845, я бачу, дурніца, што ў 40? (тэмпература досыць versomile дызельнага ўводзілі) як 0.85, як вы f? як правіла.
    Усе залежыць ад дакладнасці, якую мы хочам мець...

Я б вы сказалі, што для вас НІЗКІЯ/СЯРЭДНІЯ/ВЫСОКІЯ абароты ? для мяне не мае сэнсу рабіць гэта дзяленне...

Старонка 7 з 12 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •