Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-66 66

Абмеркаванне: Я не магу чытаць edc15p

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прабачце ўмешвацца, але вы хочаце прачытаць EDC15p ад obd да 2004 года

калі есць AM29F400-800-прачытайце, БД або ў Рэжым Загрузкі без праблем, але і EDC15C..

калі замест гэтага яны 2 27C010 PLCC вы павінны desolder і чытаць з дапамогай праграміста", размешчаны ў школе.. нічога OBD або boot mode...

27C010 PLCC.jpg
    AM29F400-800.jpg
    Прывітанне cinqueturbo, чытаючы розныя інфа, што вы далі мне, я павінен супаставіць audi a4 b5 110hp 2001 года версіі з рухавіком інжэктар помпы, толькі, што з mpps не магу чытаць, я заўважыў, што ў fusibiliera пярэдняя дзверы засцерагальнік 11 я хацеў бы ведаць, калі вы ніколі не жылі, аўтамабіль гэтыя і як вы вырашылі, каб прачытаць і напісаць яго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanu88 Visualizza Messaggio
    Прывітанне cinqueturbo, чытаючы розныя інфа, што вы далі мне, я павінен супаставіць audi a4 b5 110hp 2001 года версіі з рухавіком інжэктар помпы, толькі, што з mpps не магу чытаць, я заўважыў, што ў fusibiliera пярэдняя дзверы засцерагальнік 11 я хацеў бы ведаць, калі вы ніколі не жылі, аўтамабіль гэтыя і як вы вырашылі, каб прачытаць і напісаць яго
    ????? прабачце, што я напісаў ????

вы разумееце, што AM29F400-800 чытанні з паслядоўнага порта, а калі збірае 2 27C010 PLCC не чытае з паслядоўнага порта, але толькі ў школе з праграмістам?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Ок tt ясна, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Я хацеў абнавіць пост, сказаўшы, што ў рэшце рэшт на audi a4 b5 2001 года, дзе ен не прысутнічаў, засцерагальнік 11 рамак, я вырашыў, выдаліўшы засцерагальнік 7, які, калі я не памыляюся, то гэта ўласціва all esp, удалося прачытаць, і напісаць яго з mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я даю вам савет, абыякавым, магчыма, не практычна, але забірае ў вас усе сумневы..
    разабраць эбу і адкрыйце яе займае 10 хвілін максімум, калі знайсці AM29F вы можаце прачытаць ад серыйных толькі ў тым, што карціна "інструменты" або " ABS не перашкаджае, аперацыя..
    калі вы знойдзеце 2 PLLC nispa толькі праграміст dissaldandole..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Добры дзень, Пяць turbo на самай справе я зрабіў, як ты напісаў, каб адабраць у мяне сумневы, і я знайшоў flash AM29f400

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •