Старонка 7 з 9 PrimaПерад ... 56789 АпошняеUltima
Вынікі з 82 61-70

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    кармленне праз bdm100 блок харчавання прыкладаецца, вам трэба рэзервовае капіяванне поўнай загрузкі, вядома, пасля riverginazione ў e2p
    На жаль, я не старыя рэзервовыя копіі, каб загрузіць, але мой intnzione было выправіць маю пасля запампоўкі. ? можна? праграмнае забеспячэнне мне трэба?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    вам патрэбен e2p вашага SW і HW панны... або, па крайняй меры, не карумпаванай, як ваша, а потым riverginarla

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    вам патрэбен e2p вашага SW і HW панны... або, па крайняй меры, не карумпаванай, як ваша, а потым riverginarla
    Такім чынам, нягледзячы на разгрузкі я не раблю нічога.

Для панны вы маеце на ўвазе, што я павінен рабіць scodifica частковае?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Такім чынам, нягледзячы на разгрузкі я не раблю нічога.

Для панны вы маеце на ўвазе, што я павінен рабіць scodifica частковае?
    дакладна не можаш нічога.....
    вы павінны знайсці рэзервовыя копіі аднаго і таго ж HW і SW працуе...
    то scodifichi часткова і пакладзеце ў яе...
    неабходна пасля паставіць cod. фарсункі твае па дыягностыцы і зрабіць выраўноўванне проксі-сервера.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я спрабаваў шукаць у сеткі, але я не знайшоў ні аднаго bdm майго ecu, і, шчыра кажучы, я быў бы больш? ціхі, калі знайшоў, з надзейнага крыніцы, а не спасылка, у выпадку, калі ў web.

Але ў нейкі папярэдні пост (пасля таго, як я збіраюся перачытаць яго) нехта напісаў мне, што вы маглі б праверыць мой. Alfajtd вы ўпэўнены, што не можаце?

Я адказваю толькі я ведаю, што без рэзервовай копіі я не раблю нічога, я палічыў за лепшае б вы маглі выправіць, але, чытаючы таму, я нічога не знайшоў. У мяне галюцынацыі

На розных інтэрнэт-краму, я бачыў некалькі edc16c39 з hw 883. ? на этыкетцы, прыкладзенай да ecu я не знаходжу спасылкі на праграмнае забеспячэнне, але я проста знайсці hw 883?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-02-2014 да 20:45

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    Gpoint вам трэба ехаць назад да ecu, як ваша, ад якога атрымаць файл e2p ў rivergini і нагрузкі усе

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    перачытайце ўважліва, што я напісаў...

я напісаў толькі HW???

павінна быць копія вашай... СТОП!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны знайсці эбу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi ў e2prom і напісаць, усе роўна не разумею, усе гэта страсенне даты.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы павінны знайсці эбу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi ў e2prom і напісаць, усе роўна не разумею, усе гэта страсенне даты.
    Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.

Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.

Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
    я магу параіць спытаць info адміністратарам форуму, напішыце ў гэтай **** ваша праблема info*professionalchiptuning.net і паведаміце вашу праблему, то рашэнне вашай праблемы будзе

Старонка 7 з 9 PrimaПерад ... 56789 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •