Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі з 80 61-70

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Чытайце пасаду #27 тут і глядзець на экран http://www.professionalchiptuning.ne...59-150cv/page3
    Абмежавальнік-83 да 110, і выглядае як абмежавальнік крутоўнага моманту.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Будзеце бачыць? карту сення ўвечары, калі вярнуся з працы.

Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Учора я быў р? тупа для абдзімання свечкі, і я не мог адказаць, але дзякуючы вашаму радзе я знайшоў гэты абмежавальнік. Акрамя таго, сення я зрабіў "p"? часопіс з арыгінальным блокам кіравання, практычна не ўкараняе-й? у 70mm3, а затым прайсці? ваш савет спрабуе атрымаць каля 80 і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль. Я змяніў раздзел педалі, каб паспрабаваць атрымаць значэнне крутоўнага моманту ставіцца да 80mm3 ў табліцы iq x nm (нават крыху больш) так што вам не прыйдзецца inrevenire пра час, што яны ўжо есць? пашыраны для гэтага значэння. Раблю тады спасылку на часопіс паведаміў масы паветра, вымераная я панізіў значэння ў карту lamba каля 650, у на, практычна, калі значэнне масы паветра misuarta падае ніжэй гэтага парога было ў рэліз або на нізкіх абарачэннях, проста каб зразумець, калі спрацоўвае як абмежавальнік расходу дызельнага паліва, а затым, апусціўшы дадзеныя ў табліцы павінна забяспечыць павелічэнне прытоку дызель. Абмежавальнікі iq актыўных (якія павінны быць у тры з тое, што вы мне прапанавалі) я іх змененыя ў пікі пі? высокія, а не то, па адносінах да педалі я змяніў прыкладна на 50%, пакінуўшы але зыходныя значэння ў 0. Я спадзяюся, у які-то рада, толькі для тэставання на дарозе карту.

883.726 TEST03.zip
    Педаль можа пайсці, але я раблю па-рознаму, лямбда-значэння порта ў 1 тыя, што вышэй, чым у 1 660mg, turbo павялічвае толькі апошнія 2 слупка перадапошні 50 ачкоў і апошняе ў 100 ачкоў, павінна хапіць, limit turbo і ўсып іх у 2600, ціску ў рампы я пакідаю на врі, але ў вашым выпадку павялічвае свае абмежавальнікі на 1 працэнтны пункт у +, чым да карце (5%), limit, iq за драйвер мне не падабаюцца (акрамя таго, што ў камандзе, што v? добра) толькі павялічвае пікі, дзе расход дызельнага паліва ? максімальная ўстаноўка ў 80mm3.
    Ты не апавешчаны аб тым, што добра, карты, але вы маглі б таксама паспрабаваць яго cos?, затым зрабіце мод, які я рэкамендаваў вам, і вы адчуваеце, адрозненні ў пачуцце, і робім часопіс.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 13:02
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Для мяне добра, я б diminuto толькі трохі, turbo, замест incrementaro 150 я б даў 80 ці 100.
    Калі вы хочаце пазбегнуць piccate ціску паспрабуйце зліць карту vgt. Пікі ў, што пра іх назад?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Для мяне добра, я б diminuto толькі трохі, turbo, замест incrementaro 150 я б даў 80 ці 100.
    Калі вы хочаце пазбегнуць piccate ціску паспрабуйце зліць карту vgt. Пікі ў, што пра іх назад?
    Улічваючы, што часопіс ? р? павольна, з netpc прымушае мяне чытаць, кожныя 5 секунд прыкладна), я б не хацеў, што дадзеныя будуць p? завышаных, ва ўсякім выпадку я бачыў каля 2 пікі прыкладна ў 1,7 і яны былі вышэй 3800 абаротаў з педалі на 100%. Гледзячы на часопіс з арыгінальнай карце я бачыў, што на гэтых жа абарачэннях, прыкладна 3800 у мяне быў пік каля 1,550 Бар. На самай справе гэтыя дадзеныя адлюстроўваюць значэнні лічыльніка, нават калі яны толькі шыпы, мне здаецца, дасягнуць толькі ў тым выпадку, выпад decso, пасля таго, як я ўбачыў, што ціск падае. Але, каб не мець праблем правісання шыпы ад 1,7 небяспечныя, альбо як значэнне імгненнай ? прымальна? Прыкладна 2500\3000rpm, я чытаў максімальныя значэння прыкладна 1,5 бар заўседы з педаль на 100%

Далейшае павелічэнне ціску павінна быць, з-за колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца, як я прапанаваў франк я мог бы апусціць turbo або vgt. Якая розніца, otterei, выкарыстоўваючы метад, а не іншы?

Зараз я хачу паспрабаваць знізіць ціск турбо, але калі вы жадаеце паспрабаваць змяніць vgt, як я павінен сябе паводзіць? Я павінен паменшыць працэнты, названыя ў табліцы, скажам, у апошнія 2\3 калоны ад 1500RPM?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 19:46

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    для vgt трэба глядзець BP карты, на адной восі ў вас і яшчэ ў вас, мм3. ці riscali да 80 ці трэба выправіць толькі апошні выгіб.
    Я я пачну ў calre дзве карты ад 3200-3500 абаротаў пры поўнай нагрузцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Карту VGT ў апошніх трох слупках ? узыходжанне 60 65 70 мм3 (я думаю, зразумела, як дызель, проста каб быць упэўнены, ), так што я мог бы scalarla 60 70 80 і запоўніць значэння слупка 70 на 65 і атрымаць 80 на аснове іншых шкал. А калі далоў працэнты, і проста што б розніца? Скажыце, калі я памыляюся, практычна памяншаючы працэнты, напрыклад, да 65 або 70 без mod ВР я атрымліваю, што ў 80 я б менш ціску, паколькі, што б ВР 70, і я б менш, ціск нават і 65-70 мм3 працэнты-й? нізкія.

Як абмежаванне, каб застацца ў межах пэўнага допуску, што вы мне параіце, каб не перавысіць? 1,6 Бар можа быць цалкам дастаткова?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    ты добра зразумеў працу ВР, riscala апошнія два BP (65 і 70) у 70-х і 80-х. Крывая 70 старога капіруеце ў новую, а затым ад апошняга да penutlima. Апошні ад 80 abbasserei, што і ў 70-таксама 15%, але толькі ад 3000 абаротаў на

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    ты добра зразумеў працу ВР, riscala апошнія два BP (65 і 70) у 70-х і 80-х. Крывая 70 старога капіруеце ў новую, а затым ад апошняга да penutlima. Апошні ад 80 abbasserei, што і ў 70-таксама 15%, але толькі ад 3000 абаротаў на
    Ок, pi? позна, я і заўтра паспрабую. У любым выпадку я рэкамендую знізіць нават гэтыя 150 ачкоў на turbo ці я імкнуся толькі на змяненне вр у vgt?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    у вас карту і не адну жыцце рэгулявання, зніжае толькі дзе паглядзець piccate

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    у вас карту і не адну жыцце рэгулявання, зніжае толькі дзе паглядзець piccate
    Факт, да ак вам параіў, у адваротным выпадку я ведаю, што вы маеце рацыю, мы будзем крок за жыцце, наладзіць і паспрабаваць. Цяпер у піках прыходзіць у 1,6 Бар і ў любым выпадку ў ціры працуе на 1,50\1,55 Бар. У пару значэнняў быў трохі вышэй, але тып, што прыходзіў у 1,62 максімум.

Адзінае, што пакідае мяне аднаго p? збянтэжыў ? у rumorino, што я адчуваю, калі я ей 3000 абаротаў на высокія перадачы 5 і 6, як калі б "мяу", здаецца, не пінгу, але pi? тыпу "gnnnnnn", мне здаецца, што вы ўяўляеце, калі ціск ў магістралі высокага ціску паступае на максімум, але я не ведаю, калі ? гэтай прычынай.

Я вырашыў, што назад гукі з дапамогай рота.

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •