Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Хлопцы, я зрабіў невялікую карту....што вы думаеце?я спрабую даць ей больш цягі ў ніжнім і не спрабаваць зрабіць яе паліць.....зараз папярэджваю толькі дробныя задыхаецца ў 5 і 6 перадач акрыяла ад 1500giri ... ... затым я апусціў некаторыя карты педаль...прыгожая врі і, сумясціўшы абмежавальнікі перадач....
    акрамя таго, я спрабую eliminareil вакууму да 2000 абаротаў і botta, што ў той момант....вы ? саслабленай, але ўсе ж ? tactile....
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, але калі ад занадта нізкіх абарачэннях толькі рызыка смажання счаплення і махавік. Калі gi? як гэта было з кадрамі 1500 аб лучился трохі махавік ? лепш, калі гэтай галіне, пакіньце ўсе цалкам арыгінальнае, асабліва фільтры дызель, улічваючы, што калі б яны не былі шмат разоў карту педаль просіць нашмат больш? пры нізкіх абарачэннях.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    У вас, выпадкова, падняў rail, авансавых або turbo ў дыяпазоне 1500 абаротаў? Гэта, у парытэт? дызель, пу? даць такога роду праблем (спрабавалі на маей беднай 147 jtd)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Праблема ? заўседы тое ж самае ? немагчыма працаваць у гэтай галіне, каб, нарэшце, мець праблемы са счапленнем акцыі, асабліва калі gi? chilometrata, і нават калі ў выпадку праблем, не c'? калі яны ў бліжэйшы час былі ўпэўненыя, што рана ці позна выскачыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы я апынуўся нават у гэтым дыяпазоне абаротаў....на самай справе я спрабую розныя рэчы, каб зразумець, дзе ў пу? ўмяшацца, каб пазбегнуць праблем з працай....потым яшчэ: калі я даю крокам на карту педаль пад 30% педалі....на пераключэнне перадач, нават з хады нармальныя...я чую шум пераключэння перадач выпуску пасля змены счаплення....я ведаю, што ? тое, што праблему, так? з картай на врі не робіць....заўседы залежыць ад якасці? счаплення?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Калі гульні з turbo і мала дызельнае паліва, вы можаце зрабіць многае ў гэтым дыяпазоне абарачэнняў. Гаворка ? што нават калі работ у гэтай вобласці, аднак, вы знаходзіцеся ў частцы, дзе турба пачынае штурхаць (гаворка менавіта фізічнага кампанента), а затым, калі група перадачы мае слабасць, вы робіце вельмі мала. Шум, што вы адчуваеце, залежыць на 90% ад махавік ? яго sbattachiamento перадач адчуваеце пераключэння перадач. Для curiosit? але колькі км аўтамабіль???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Ах, то другі м? калі вы працуеце пад той працэнт карт педаль у вас seghettamenti не смяяцца...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы на самай справе я заўважыў, што абароты нізкія, трэці чацверты аўтамабіль часам транспартных, калі злегку пад нагрузкай.....
    а машыну ен як раз 100к...зробленыя з вялікай клопатам і счаплення ? ...каля 20000km...і езджу вельмі, вельмі ціхі..., мы кажам, што механічна ? усе ў парадку...я выдаліў два разы курс, каб зрабіць работы па паляпшэнню...няма апрацоўкі...змяняю алей кожныя 20000km выкарыстання канкрэтнай дабаўкі...у агульным, механічных праблем не мае...чаму? арыгінальнай не адчуваю, нават пераключэння перадач ? адзін з нямногіх альфа, у якіх не драпіны на сьпіне і раней нават з тэмпературай ледавіковых...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    вы на самай справе я заўважыў, што абароты нізкія, трэці чацверты аўтамабіль часам транспартных, калі злегку пад нагрузкай.....
    а машыну ен як раз 100к...зробленыя з вялікай клопатам і счаплення ? ...каля 20000km...і езджу вельмі, вельмі ціхі..., мы кажам, што механічна ? усе ў парадку...я выдаліў два разы курс, каб зрабіць работы па паляпшэнню...няма апрацоўкі...змяняю алей кожныя 20000km выкарыстання канкрэтнай дабаўкі...у агульным, механічных праблем не мае...чаму? арыгінальнай не адчуваю, нават пераключэння перадач ? адзін з нямногіх альфа, у якіх не драпіны на сьпіне і раней нават з тэмпературай ледавіковых...
    На мой погляд, асабліва з турба вялікая, як мая, гуляючы дасягненняў у вобласці нізкіх iq на нізкіх абарачэннях, аўтамабіль ? rinata цалкам. Асабліва на нізкіх абарачэннях, як правіла, c'? крыху загадзя, каб пытанне звязана з вытворчасцю Nox chr расце па меры яго павелічэння загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    такім чынам, парайце мне, дакранаючыся дасягненняў у галіне 1250-1750 абарачэннях ад 5 да 20 мм3? але ў асноўным у вас сярэднія параметры, на якія неабходна спасылацца?cio? спрабую маляня градусаў наперад, да 10 напрыклад...ці даць градусаў якія растуць?
    я хацеў паспрабаваць, даючы 1-2 градусы за раз...

Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •