Я заяўляю, што я ў распараджэнні гэтага вядомага ангельскага кіраўніцтва аб якой гаварылася раней... калі хочаце, калі не violiamo якіх-небудзь правілаў, проста спытаеце мяне, што.
Для зараз, я проста "слухаць" вашы выступленні, так? я яшчэ непаўнагадовы. Тым не менш я даў, каб зрабіць і, пасля некалькіх спроб, я знайшоў карту, якая мае тыя ж адрасы што і дзе вы глядзіце...
Есць дастаткова, але я не магу зразумець, што вы маеце на ўвазе зрушэнне -100 у ціску ў рампы.
Хто-то можа прасьвятліць мяне?
Хлопцы, карту ўпырску parzializzato як называецца ecm ? карта 16x24, ? карты, што называецца ў рэальнасці? асноўнага ўпырску, як на фота:
IniezParz.jpg
вось X паказвае ціск ( Ціск у чыгуначныя магістралі-канструктарскіх і фільтрацыі), вымяраецца ў Бар каэфіцыент пераўтварэння 2,000000
вось y паказвае QI ( выклік у карту Qmain ) вымяраецца ў см3/вул каэфіцыент пераўтварэння 0,002930
вось Z паказвае час, выяўленае ў зша ( мікрасекунды ) без пераўтварэнні
у arrey карты ? conversion method ( Ціску ў рампы-канструктарскіх і фільтруюць , Qmain ) /uS
Цярпенне і цнота моцных..
я добра ведаю, што ? пост даволі стары, але, гледзячы на яе, я заінтрыгаваў, што-то:
калі iq максімальнай прыходзіць у 65mg, але ў карту rail arriaviamo ў 45 гэта значыць, што не c'? трэба падключыце яго да канца?
вы карту толькі калі яны паднімаюцца падчас перапынку іншых карт для дасягнення 65mg?
*munro, калі б я мог passarmelo я хацеў бы вялікую карысць...спадзяюся, што не infrangiamo няма правілаў...
манро...то бок ложка, як у х гадах bosch....
шкада, што map3d не ў мяне..і я не ведаю, дзе яго знайсціхадзіць не магу
![]()
па-мойму, вы чытаеце ў зваротным кірунку....
мы хацелі б каго-небудзь з машыны, каб любыя выпрабаванні...
аднак у спасылцы sportnight вы divce, што вы чытаеце ў адрозненне ад bosch...
зрэшты, як я ўжо сказаў, калі педаль і раз вы чытаеце dadx да sx нават lim пары ідуць ложка, так...
для 3d-я магу passartelo я....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
спасылка выдалена
я спадзяюся, вы глядзіце добра....вага з пасады звязаны з sportnight...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-11-2013 да 22:20
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...