можа быць, нейкі шланг з турбонаддувом, які вентылюецца, заўтра раніцай збіраюся на працу зрабіць? запісы розных дадзеных з эбу.
можа быць, нейкі шланг з турбонаддувом, які вентылюецца, заўтра раніцай збіраюся на працу зрабіць? запісы розных дадзеных з эбу.
Вы падкажыце, а на сітуацыі, ішоў з аўто, ікаўка, c'? заўседы, але прыехаўшы ў запаведнік, аўтамабіль пачаў рыданні са ўсіх перадачах , я раблю дыягностыку і мне P115a, дзе ен кажа, зніжэння магутнасці для ****llo мінімум паліва. Але гэтую памылку ?, што гэта значыць.
Я думаю, абедзве стратэгіі рэгулявання для бедных ****llo паліва
Магутнасць і нічога без кантролю
Прывітанне jovandj, зрабіў ? што робіць той жа пытанне, як і калі acellero з трэцяй 2000 абаротаў, у гэтыя дні зрабіць? добрая замена фільтра дызельнага паліва, і рэгулятар ў баку і адпаведныя шлангі і пракладкі.
Танк ? у тым выпадку, ачысціць, перш чым адказаць узаемнасцю, фільтр дызельнага паліва.
але рага пу? быць, што аўтамабіль не c'? вечка і c'? сістэма аўтаматычнага замыкання, і я бачу, што на вечку лючка не c'? адсутнасць ўшчыльнення і выходзіць вады ў баку.
Як не c'? корак???
не носіць шапкі, але сістэма, якая блакуе цэнтральны, калі пісталет не ? правільны і ўнутры прыносіць valvolina для закрыцця, але я не ведаю, калі зачыняецца выдатна. як я магу гэта зрабіць? фота.
вы казалі ў папярэднім пасце, гэта выглядае ўсе праблемы рэзервуар, всасывать і помпа нізкага ціску,
бруд працягвае шкоды прыбыцця паліва да помпы высокага.