Я асабіста аддаю перавагу ў двухмассовом Махавік і frizzione армаваныя,monomassa я не люблю х-фактар, вібрацыі і лішняга шуму.
З добрым счапленнем і карта, што не sovracarichi махавік у Вас выдатныя risuntati
Я асабіста аддаю перавагу ў двухмассовом Махавік і frizzione армаваныя,monomassa я не люблю х-фактар, вібрацыі і лішняга шуму.
З добрым счапленнем і карта, што не sovracarichi махавік у Вас выдатныя risuntati
Для узмоцненай асабіста гадоў я раб на краму, турына, які прадае праз інтэрнэт і я заўседы добра..
прыгожае і цікавае рашэнне
Сартаваць па можа лепшыя вырабляюць іх aktri размяркоўваюць.
Я на маім GT jtd16v 150cv супастаўляецца моцна (забіць счаплення арыгінал) montai адзін можа monomassa сталі і ўзмоцненага счаплення з са ступицей прывада заплаціў прыгажосці 1200euro амаль два гады таму, я, на жаль, быў няўдалы досвед з гэтай счаплення... я зрабіў 5.000km і зыходзячы спынены аўтамабіль вібраваў па ўсей...
...разабралі счапленне, патлумачыў дэфект можа мы адправілі іншую счаплення з са ступицей прывада ўзмоцненыя, практычна на першай наадварот, 6 спружын, а ў апошняй 4 molloni прыгожыя вялікія... спадзеючыся, што яны вырашылі сабраць усе і.... vaii!!!! 2000km і rivibrava ўсе!
Мараль пасля многіх спробаў??? Я зрабіў змены счаплення фірмы і цяпер ? на шмат км без праблем і машына не вібруе мінімальна....
Я не ведаю, ці зручна ці не, траціць усю гэтую суму, я ў рэшце рэшт счаплення паміж новай і змяніць я прыйшоў, каб марнаваць 1500euro, не лічачы працы engineering...
Я б усталяваны valeo выдаткаў nn занадта высокія, а добры прадукт....
Заўседы, калі аўтамабіль nn даводзіцца да мяжы ўласных магчымасцяў для выкарыстання дарожнага руху..
проста не магу прыняць файл mod майго эбу павінен ўставіць тут... я хачу вашыя думкі...![]()
махавік coupe 20v есць 2 мадэлі, толькі тое, да 98 добра, калі я не памыляюся...
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
табе трэба націскной дыск, армаваныя, механізм выцягнуць, іх прадаюць на вядомых здзелак онлайн, атрымаць камплект счаплення і націскной дыск, армаваныя, павінны ісці, спадзеючыся, што калі счапленне таму правільнае счапленне на махавік ж не вибрируйте занадта шмат пара, у двухмассовом махавік ? вядомы ўспрымаць мала пар звыш 350 нм максімальнага крутоўнага
я прапаную крок у камплект monomassa з вышэйзгаданай счаплення, камплект coupe tirbo 20v ад 96 да 98 ? мантуецца на ўсей тэрыторыі гатэля і ў курсе рухавікі jtd/jtdm 8в alfa механізм выцягнуць, толькі замяніўшы балты мацавання махавік, знаходзіцеся махавік калі вы добра выкарыстоўваецца і муфта новая каштуе 250? разам з націскным дыскам, і трымае добра ей 400nm і 200cv