Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-69 69

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я думаю, што певень v2 гэта сапраўды выключны у плане кошт-функцыянал? і вы пу? зрабіць усе, а калі атрымаць kess, у рэшце рэшт там працы толькі ў бд, і вы не можаце зрабіць тую ж працу, што вы робіце з гала (напрыклад, bdm boot jtag. таму купіць певень v2 выдатная самодіагностікі есць паяльной станцыя тыпу atten суадносіны якасць? кошты і вы прымацаваныя для таго, каб працаваць і зрабіць усе, не марнуючы чисс? колькі грошай і мець сілы pi? праграмісты без прычына, на мой погляд, бачыў differenze.........Затым, калі ў вас грошай куры не дзяўбуць, яшчэ лепш мець іп? праграміст, каб не сказаць больш? плечы пакрытыя, на мой погляд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    цікава, ай пі? эксперты: не s? калі я іду ot, але паміж bdm100 і fg-tech v53, што вы атрымліваеце? паміж двух хто ? што f? сапраўды ўсе? мяне цікавіць, працуеце на siemens (тыпу той, усталяваны на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 агульныя...

edit. я маю на ўвазе іп? стабільнай і бяспечнай, нават...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 13:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag
    Дзякуй адзін

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Азорскія Астравы, Партугалія
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, выбачайце, яшчэ адно мае пытаньне. Але, перш чым рабіць няправільныя крокі зроблены аддаю перавагу, каб спытаць sempre.Io акрамя аўто мне трэба перапрызначыць таксама двух трактароў мой дарагі сябар, менавіта з New Holland Ts125. Я прачытаў з сайта alientech, што kess v2 робіць, зараз не ведаю, калі клон робіць тое ж самае, вы кажаце, што? Што вы мне параіце kess v2 клон або fgtech galletto?
    Дзякуй загадзя
    Прывітанне. Kess v2 клон, я думаю, не толькі аўтамабілі. Kess v2 арыгінальная таму traucks, hey, марскі, але, ? трэба купіць пратаколамі і з'яўляюцца дарагімі.
    FGTech клон, а не таму трактароў, але толькі тыя, якія каціруюцца FGTech.

Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?
    тэкст слабы, чаму? напісаў на англійскай мове

Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    як заўседы я кажу, лепш v53-кітайску з усіх пунктаў гледжання

Адзіная праблема да гэтага часу была ўстаноўка праграмнага забеспячэння з v53

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .
    Я думаю, што, робячы так, магчыма, проста р? яму не пашанцавала (як і мне) .

Дзякуй
    Я хацеў бы паслаць вам некаторыя файлы мне працаваць з FGTech але я яшчэ не дасягнула 80 паведамленняў.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 15:20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    але ўстаноўка не ? цяжка, проста мэтавай устаноўкі на драйвера і гульні ? зрабіў... не ? цяжка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    есць рэчы, якія могуць здарыцца, як я кажу, што c'? заўседы па-кітайску, што fregher? сістэма а вы маеце рацыю... заўседы лепш, праверка зварных швоў, пашкоджанні

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •