Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 71
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    m999 было б ідэальным партнерам для маей майстэрні....
    а я заўседы свае выступы....я, вядома, часта я маю на ўвазе рухавікі testastretta і desmoquattro....я не знаходжу, або менш, я атрымліваю менш вынікаў двух клапанаў падчас адлюстравання, на самай справе, я заўседы аддаю перавагу рабіць па крайняй меры прамывання галоўкі, якія маюць больш высокі крутоўны момант на нізкіх і сярэдніх і raccoradare ўсе з невялікіх аперацый па карце, выбраўшы авансы і карту ўпырску...што-то яшчэ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    m999 кіраўніцтва майстэрні мне ? здавалася, адзіным крыніцай інфармацыі, з якога мы зможам зразумець сее-што! Я выдатна разумею, што тое, не проста, менавіта таму я спадзяюся на вашыя парады, падказкі і ўрокі.
    ? чытаючы вашыя водгукі, intuisco, што есць шмат шляхоў і шмат дарог, каб супаставіць... спадзяюся знайсці яго зразумелым і рэальным для мяне! Не ў мяне выпрабавальны ne лічу, абсталявання для счытвання parzializzati. Мне было б дастаткова, каб зразумець, як зрабіць, каб карту ўпырску, што змены есць паміж арыгіналам і DP, і дзе ? можна палепшыць (з пункту гледжання спажывання і прадукцыйнасці).

Вас, пачынаючы ад арыгінала, як бы вы не ўмяшаліся?

Нарэшце, для curiosit?, карту DP 2 у 1 ? адаптыўны выхлапных газаў, 2-2?

Дзякуй і добрай вам працы.

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць

Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.

Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).

Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Усім прывітанне, мяне пакінулі ў поўным operativit? і цікаўнасць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Сення порта зрабіць rullata на матацыкле... можа быць, з parzializzati рукі мне вы зможаце дапамагчы d+!

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Тады? У rullata і значэння A/F? Ад тых, хто пу? пачаць, зразумець што-то...

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    m999 я файлы dlf мне ад стэнда dynojet, я спрабую адчыніць іх, каб прачытаць што-то!
    Я магу апублікаваць іх, можа быць, даты, вочы таксама?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Скрыні, якія мы спрабуем даць яму зазірнуў, бачыць нас таксама.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Тэст Hyper.rar

Я думаю, вярнуцца з тэхнічнай школы, чаму? я не магу зайсці на яго

Буду ўдзячны, калі вы скажыце мне, калі вы іх праглядаеце, і што.

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Не змог прагледзець файлы экскурсійнае праграмнага забеспячэння WINPEP7, спампаваць з сайта dynojet. Цяпер ен прыгожы... зразумець што-небудзь

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    m999, як вы змаглі зірнуць на файлы, школы?
    Дзякуй

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •