Першапачаткова Напісаў
giannimini
ок, carmageddon, на самой справе ў мяне не было намеру рэкамендаваць змяненне genre.
у выпадку, калі на мой рухавік bmw, psa маей міні з электроннай med17 або mev17 не памятаю, я вырашу ўзяць пусты кат, як бы вы параілі мне паступіць?
вядома, я хачу пакінуць першы зонд.
вы верыце, што зыходны блок мог пасталець науглероживания аднолькава?
акрамя таго, на другі лямбда-зонд мне парады электрычнай ланцугу або minicat, каб пазбегнуць шпіен?
і яшчэ (прабачце незлічоныя пытанні) калі вы вырашыце не ставіць не эмулятар на другі лямбда, і я limiterei скінуць шпіена па бд, і зрабіў бы працаваць эбу ў openloopo або closedloop не памятаю рэжым?, я атрымліваю прадукцыйнасць лепш ці горш, каб кошкі ставім.
у канцы ecu з педалі акселератара на 100% ўлічвае autoadattivit? і інш, або прымушае працаваць усе на максімум яны забыліся спажывання і забруджвання навакольнага асяроддзя.
я хацеў бы праліць святло на гэтую тэму, чаму? многія на форуме працягваюць сцвярджаць, што выдаліць cat на новыя ecu dia праблемы, як прадукцыйнасць, хоць я перакананы ў адваротным, і што ? навакольнага асяроддзя, і іншы ? быць рэальным корак ўнутры капот на 10 см ад выпускных клапанаў.
што вы можаце сказаць мне аб гэтым? заўседы, калі вы, вядома, пра гэта казаць ;-)
дзякуй, са святам ўсіх