Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі з 78 61-70
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Я думаю, ідзе добра толькі для адлюстравання ў школе. 5А, крыху, мала, каб выкарыстоўваць яго ў якасці "буфер" пры запісу ў паслядоўны.
    Не ? праўда, электраабсталявання аўтамабіля паглынае толькі столькі, колькі яму трэба для працы абсталяванне, у key-on ў выпадку чытання ў паслядоўны: 5 Ах, яны таксама занадта шмат. Нармальны трымальнікі, для зарадкі акумулятара матацыкла/аўтамабіля, вы думаеце, што прыводзіць pi?? Відавочна, вы павінны працаваць на уто з акумулятар добра зараджаны і ў форме, у адваротным выпадку не мае сэнсу нашай гаворкі.

Выкарыстоўваю як для чытання ў школе, што паслядоўны без праблем. Я б параіла таксама выкарыстоўваць ноўтбук, каб атрымаць гэтыя працоўныя месцы. акрамя выгоды? яго перамяшчэння, дзе лепш за ўсе верыць у гэта, тыя ж батарэі ноўтбук працуе, як сапраўдны тампон на любыя перапады току.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я зарадная прылада, 3,6-Ах і размяркоўвае мала току па мне, улічваючы, што не ў стане падняць вельмі напруга пры падключэнні. Тады я паняцця не маю, што паглынанне есць у рамках павярнуўся і праграміст у эксплуатацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не ? важна, што напружанне батарэі (і, такім чынам, той, presnete ў сістэму аўто), так і далекасць на максімум, gi? што застаецца пастаянным і стабілізавалася на што ? зарада стандартнага акумулятара ? дастатковым умовай. Лічыць, што, як правіла, блокі кіравання - іх - паглынаюць вельмі мала, мы ў парадку, 0,2/0,5-Ха, калі яны працуюць з key-шаноўны, панэль прыбораў і некаторыя іншыя аксэсуары, не думаю, змогуць значна перавысіць Ах паглынання, па меншай меры, у прынцыпе.

M999

garret
    Guest

Question току

Citazione Першапачаткова Напісаў ecucilacunta Visualizza Messaggio
    я выкарыстоўваю гэтыПрыкладанне 4690напружанне рэгулюецца ад 3 да 15в 25А пастаянныя 30А пік. Купіў на baya ад радиолюбителя да 50 еўра. Я таксама выкарыстоўваць яго для BDM.
    я купіў гэта, але току як вы reagola? напружанне з 2 потенциометрами маеце рацыю, але калі вакол тыя, засталося току не змяняецца
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я не бачу ўкладанне, але, як правіла, з дапамогай потенциометра сілу току рэгулюе толькі максімальны пік паглынання, то дысплей indicher? толькі ток паглынутыя ў той час. Паказваць Ампер паглынутыя ? вельмі важна, чаму? паведамляе, калі эбу ? гарыць ці не.

Прывітанне

Марка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    на самай справе, як кажа m999, калі калегі "нагрузка", напрыклад, шарык, вы далека? бачыць паглынанне ў амперах, што ен........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Відавочна, што маючы інструмент, які можа стабілізаваць да 10А (напрыклад), рэгулюючы потенциометр адпаведным чынам, ці можаце вы даць мяжа, як блок кіравання можа альбо паглынаць, p? як мець нейкі вялікі засцерагальнік, які ў той жа час вы f? таксама ад буфера ад скокаў напругі.

M999

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Вы можаце выкарыстоўваць яшчэ і танны стабілізаваных блок сілкавання, што знаходзіцца ўнутры стацыянарны кампутар, яго прадаюць як запчасткі, а каштуе мала.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

garret
    Guest
    дзякуй за інфармацыю, хлопцы, з гэтым справіцца? доказаў, і вы терр? у бягучым

garret
    Guest
    апошняе, што трэба, каб атрымаць du кабелі з заціскамі " кракадзіл " адпаведнага памеру, каб быць падлучаныя да клем батарэі, дзе іх можна набыць? класічныя настольныя занадта малыя

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •