Прашу прабачэння ,я не чытаў або не памятаў гэтай частцы з пастановай,убачыў, што гэта быў просты запыт без файла крычы *****unque, я прыношу прабачэнні!!!!!!!!!!
Прашу прабачэння ,я не чытаў або не памятаў гэтай частцы з пастановай,убачыў, што гэта быў просты запыт без файла крычы *****unque, я прыношу прабачэнні!!!!!!!!!!
выбачайце, калі я не адказваў нават, чаму? у мяне не было больш? часу, каб праверыць яго, каб зараз ходзіць з фланцем і нічога няспраўнасць як жыву я паклаў іх у файл з egr off
прывітанне, хлопцы, вы можаце мяне праверыць файл для закрыцця egr смарт-дызель?
апублікавана
прывітанне, паколькі змагаецца, а я з smart 800 cdi, каб закрыць клапан egr на маю думку лепш выкарыстоўваць winols
таксама таму, што знаходзіцеся зараз, і funyione клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог !!!!
вы павінны паставіць -1 фаза ўпырску (называецца ecm)
я вырашыў з a'ltra канчатковае рашэнне і scwitchoff але клапан павінен заставацца іх, але вазьмі вядомы памылку клапан заклініла
Я ад фазы ўпырску званок ад ecm
"прывітанне", але вы edc16 я не, я казаў пра edc15, што ecm не з'яўляецца vederela фазы ўпырску