Першапачаткова Напісаў
msport (exil77grande)
хлопцы, што тычыцца раздзеле off limits, як мы ўжо не раз казалі, залежыць толькі ад вас, а не ў сімпатыі,гэта азначае, што мы рушым кожны дзень на форуме, і паглядзім, хто дапамагае,хто піша актыўна дапамагае ў магчыма,хто піша толькі для дасягнення паведамленняў,хто піша месяц і потым за 2 знікае, а потым назад, калі што-то трэба, і так далей,з гэтым я толькі хачу вам заўважыць, што той, хто варта на кожны дзень на форуме, і спрыяе тым ці дапамагае ў можна будзе ўзнагароджаны,як на другі дзень я асабіста звярнуўся 2 карыстальнікаў, якім я не імя, сказаўшы, што я і, адкрыўшы раздзел " off limits, таму што абсалютна ўпэўнены ў гэтым, і гэтыя людзі не я, яны б ніколі не прасіў нічога,акрамя таго, хто знікае для маляняці, а потым назад, не знайсці больш за спампаваць актыўным, то, як мы заўседы гаварылі, мы просім толькі сур'езнасць і сумленны, і вам будуць адкрыты ўсе дзверы,і тых, хто лічыць, гультаяваць, ці ж яму гэта атрымоўваецца, пакуль не й зарплаты тут мала жыцця,з гэтым, спадзяюся, што я удакладніў вашы сумневы і я зачыняю тэму і зусім не па тэме.