Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 73

Абмеркаванне: inf marelli mjd8

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    прабачце за пытанне, але "зачыненыя" ? толькі для карыстальнікаў з пэўнымі патрабаваннямі?... хто-небудзь мне растлумачце, калі ласка.
    у раене зачыненыя і абаронены толькі людзям cooul але сапраўды cooul няма я skerzando; як вы ? сказаў, яшчэ раз на форуме вы павінны быць актыўнымі карыстальнікамі і актыўна ўдзельнічаць у абмеркаваннях і што потым ? на меркаванне мадэратараў арганізаваць доступ да гэтай вобласці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    збавіцеля, то есць хоча cooul, каб увайсці ў гэты раздзел?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    З майго боку няма ніякіх праблем, я б аддаў руку, volentiere але я не хачу парушаць правілы, убачыў, што ўжо кажа аб падзяліцца у раздзеле " off limits...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, што тычыцца раздзеле off limits, як мы ўжо не раз казалі, залежыць толькі ад вас, а не ў сімпатыі,гэта азначае, што мы рушым кожны дзень на форуме, і паглядзім, хто дапамагае,хто піша актыўна дапамагае ў магчыма,хто піша толькі для дасягнення паведамленняў,хто піша месяц і потым за 2 знікае, а потым назад, калі што-то трэба, і так далей,з гэтым я толькі хачу вам заўважыць, што той, хто варта на кожны дзень на форуме, і спрыяе тым ці дапамагае ў можна будзе ўзнагароджаны,як на другі дзень я асабіста звярнуўся 2 карыстальнікаў, якім я не імя, сказаўшы, што я і, адкрыўшы раздзел " off limits, таму што абсалютна ўпэўнены ў гэтым, і гэтыя людзі не я, яны б ніколі не прасіў нічога,акрамя таго, хто знікае для маляняці, а потым назад, не знайсці больш за спампаваць актыўным, то, як мы заўседы гаварылі, мы просім толькі сур'езнасць і сумленны, і вам будуць адкрыты ўсе дзверы,і тых, хто лічыць, гультаяваць, ці ж яму гэта атрымоўваецца, пакуль не й зарплаты тут мала жыцця,з гэтым, спадзяюся, што я удакладніў вашы сумневы і я зачыняю тэму і зусім не па тэме.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хлопцы, што тычыцца раздзеле off limits, як мы ўжо не раз казалі, залежыць толькі ад вас, а не ў сімпатыі,гэта азначае, што мы рушым кожны дзень на форуме, і паглядзім, хто дапамагае,хто піша актыўна дапамагае ў магчыма,хто піша толькі для дасягнення паведамленняў,хто піша месяц і потым за 2 знікае, а потым назад, калі што-то трэба, і так далей,з гэтым я толькі хачу вам заўважыць, што той, хто варта на кожны дзень на форуме, і спрыяе тым ці дапамагае ў можна будзе ўзнагароджаны,як на другі дзень я асабіста звярнуўся 2 карыстальнікаў, якім я не імя, сказаўшы, што я і, адкрыўшы раздзел " off limits, таму што абсалютна ўпэўнены ў гэтым, і гэтыя людзі не я, яны б ніколі не прасіў нічога,акрамя таго, хто знікае для маляняці, а потым назад, не знайсці больш за спампаваць актыўным, то, як мы заўседы гаварылі, мы просім толькі сур'езнасць і сумленны, і вам будуць адкрыты ўсе дзверы,і тых, хто лічыць, гультаяваць, ці ж яму гэта атрымоўваецца, пакуль не й зарплаты тут мала жыцця,з гэтым, спадзяюся, што я удакладніў вашы сумневы і я зачыняю тэму і зусім не па тэме.
    Ок, гэта, як гаворыцца, дайце нам ведаць, калі рашэнне, што я паказаў, працуе.

пытанне: певень, v54, як для 6f3 таму virtual read і пу? ісці спакойна? я ўжо? зрабіў 6f3 без праблем, мне было цікава, калі c'? што-то больш? складана, у 8df...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Не, не c'? нічога pi? складана.... У mj8 c'? захаванне кадоўкі фарсунак, і то ў запісы заўседы звычайныя акуратнасці напружанне годную батарэі, дзеянні ? крыху больш? доўгая ў параўнанні з mj6 для астатніх я напісаў без якіх-небудзь праблем.

але захаванне кадоўкі фарсунак ? працэдура, акрамя або назад у аўтаматычны пеўнік? cio? што яна робіць, захоўвае кадыроўку ў файле, адрозніваецца ад таго, што прачытаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Захаванне папросіць вас зрабіць гэта певень. Калі вы прапусцілі па нейкай прычыне кадоўкі зноў паўтарыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Я, зроблены даволі шмат з гала-v54 ў virtual read толькі я павінен быў здабыць файл крычы так як не было ў базе дадзеных певень

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •