Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 92

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, яны абодва працуюць на біт, і тое, больш? вышэй павінен застацца-й? вышэй, чым тое, ў 1350, c'? напісана ў апісанні damos. чыгуначных aumentalo толькі ў апошні слупок 1400, у іншых канчатковых modulalo. Астатнія? Ціск наддува ты зменены?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Зменены Ціску ў магістралі Rail, з Турбонаддувом і абмежавальнік turbo.
    Як вам здаецца?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 17:00

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    добра, прабач врі восі абмежавальніка turbo, такім чынам, я думаю, што ен можа перайсці ў recovery, turbo замест хай cos?!
    Пяройдзем да аналізу дасягненняў, я думаю, што спатрэбілася 3? на апошняй калоне, на старыя перайсці, падняцца, як rail. Затым, перш чым спрабаваць, я раблю рахунак і давайце паглядзім, калі 3? дастаткова або занадта шмат.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    ОК, Сандра, змены! Што тычыцца СОІ і без пілота я зменены з дапамогай лінейнай інтэрпаляцыі: выходзіць, макс 4?.
    У дадатку, ўключаюць таксама мод, так? у той жа час, калі вы можаце даць яму зірнуць на каліброўкі восяў сябе, я быў бы ўдзячны.
    Прыкладаю змены:
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-05-2013 ў 08:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    бачыў цяпер, я anticiperei трохі, нават на 2000rpm з пілотам, тады вы можаце паспрабаваць зараз ? поўную карту!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Сандра, бо не ўпэўнены, што калі з дапамогай лінейнай інтэрпаляцыі авансы, ці маглі б вы сказаць мне, якія разлікі вы робіце, каб вывесці авансы?
    Правільна, каб не здзейсніць памылкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    тыя, якія вы выкарыстоўвалі, могуць пайсці, то паспрабуйце павялічыць або паменшыць яго і паглядзець на ўражанне... ва ўсякім выпадку я разлік у канцы ўпырску, і раблю так, каб спыніць ін'екцыі на працягу 5? *4000rpm, pi? унізе пу? доўжыцца нават больш.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Сандра, я запампаваў карту...
    Машына зараз ідзе моцны, ен прагрэсіі ўражвае і не паліць мінімальна...
    Толькі пры 100% газу і каля 4000 абаротаў у хвіліну рухавік робіць трохі шуму, як калі stentasse ісці далей, можа быць, чисс? калі залежыць ад загадзя.
    Дарэчы, вы не ведаеце, выпадкова, калі існуе ці аналітычная формула, якая звязвае duration, чыгуначныя і САМ, проста каб не ісці вобмацкам?
    У той жа час я хацеў бы скарыстацца гэтай магчымасцю, каб падзякаваць вас у веў мяне ў стварэнні праўдзівага карту!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Няма, не існуе формулы, сапраўдныя, каб вызначыць загадзя ў залежнасці ад p.rail і працягласць, скажам? што вы можаце выручкі ў залежнасці ад часу ўпырску ў градусах тэрмін службы, і адымаючы, мы загадзя паглядзіце, як працягнуць ўпырску пасля ВМТ.
    Машына ў 4000rpm губляе сілу трохі з-за preiniezione, што трывае няўдачу пасля 3500rpm, трохі з-за турбіны, што робіць амаль з коркі, а затым, вядома ж, загадзя кажа, што яго, пра тое, што вы можаце гуляць у трохі так, паглядзім, што ваш аўтамабіль трывае лепш!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Прывітанне Сандра, праз месяц прыкладна доказаў, я павінен сказаць, што я дастаткова добра...
    Адзінае, што я меў кожны раз, пры рэзкім паскарэнні паміж 2000 - 2250rpm, ? знакаміты гатэль брэнда, памылка P0235 Ціск Наддува паведамляецца з запальвання жоўтая лямпачка і імгненнае адключэнне адразу пасля выпуску трохі акселератар, але ніколі не ісці ў recovery! Нічога, што, толькі клопатаў адчуваць сябе шпіен, але што ўсе роўна ? індэкс што-то не выходзіць, ці мы не заўважылі.
    З часопіса ажыццяўляецца з FES, у рэчаіснасці, вымяраецца ціск, max turbo ў памеры 2527mbar, але самае дзіўнае ? у адпаведнасць MAF ад 1500mg/і прэс-турба-залы, у той час як у запаволенні высокім IQ (паглядзець файл .csv), што ? дзе я атрымліваю памылку P0235. Таму, здавалася б, што час ад часу або датчык выдатку паветра "перабор" або змянянай геаметрыяй якія-то праблемы. На самай справе, карты часоў overboost, не былі змененыя і будуць зменены.
    У дадатку, апошняя карта загружаецца файл часопіса ТЭС.
    Што вы думаеце?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-07-2013 да 19:47

Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •