Старонка 7 з 42 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 61 да 70 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    такім чынам...растлумачу адну рэч за адзін раз..карта лямбда-гэта не што іншае, афр...паказваюць суадносіны "стехиометрической", г. зн. паветра, паліва...толькі што памнажальны каэфіцыент ? 0.001...калі, напрыклад, вы знаходзіцеся 1,38 азначае, што вы будзеце мець адносіны stechio абмежавана 13.8....таму, калі вы хочаце сысці з stechio і павялічыць дызельнае паліва ўпырскваецца трэба ПАМЕНШЫЦЬ лямбда-карты....напрыклад, калі вы робіце гэта ў камандзе 0,500, практычна дазвольце да ecu надаць для адмоваў у памеры 5...
    для дасягнення гаворка ? правільна...лічыць, што добра было б падтрымліваць у працягу 7 градусаў post inj, але ў межах 10 ? прымальна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    такім чынам...растлумачу адну рэч за адзін раз..карта лямбда-гэта не што іншае, афр...паказваюць суадносіны "стехиометрической", г. зн. паветра, паліва...толькі што памнажальны каэфіцыент ? 0.001...калі, напрыклад, вы знаходзіцеся 1,38 азначае, што вы будзеце мець адносіны stechio абмежавана 13.8....таму, калі вы хочаце сысці з stechio і павялічыць дызельнае паліва ўпырскваецца трэба ПАМЕНШЫЦЬ лямбда-карты....напрыклад, калі вы робіце гэта ў камандзе 0,500, практычна дазвольце да ecu надаць для адмоваў у памеры 5...
    для дасягнення гаворка ? правільна...лічыць, што добра было б падтрымліваць у працягу 7 градусаў post inj, але ў межах 10 ? прымальна...
    дзякуй за тлумачэнне загадзя, зараз на самай справе, формула для разліку anticpi ? спрошчаная poioche я павінен tenerc onto, што я павінен глядзець на адлегласць да поршня ў вмт, а затым націсніце тэарэма піфагора дынамічны для кожнага стане руху dell вал разліку даўжыні viella і цыліндр адзін ад нападу Шатуна/цыліндр, бо хуткасць вала ? аднастайнай але поршня няма, істотна запавольвае крайнасці, аднак, улічваючы, што запавольвае у роўнай momo у вмт і сярэдняга бізнесу формула для разліку працягласці ўпырску павінны быць больш ці менш правільна, цяпер пытанне ? ок, каб максімальная значэнне пост пмс, але колькі градусаў я магу прадбачыць да вмт, вы можаце атрымаць 30?? бо, калі мы прымаем пад увагу, 4500 аб з упырскам паліва 70 мм3 / я 22?, затым я каля 900us ўпырску (прыкладна, бо не ? у break point), што эквівалентна 24? затым з цягам часу кута ўпырску пасля вмт 2 градусаў, калі павелічэнне на 20 % avro 1080 зша, што эквівалентна 29? з часам кута ўпырску пасля вмт 4?, гэта азначае, што з гэтым уздымам я мог бы пакінуць загадзя, ori, або нават я мог бы паменшыць і давесці час пост вмт да 7?, але inn дадзеным выпадку плаціцца ў плане ўраджайнасці? ці я мог бы павялічыць працягласць ін'екцыі да 7?, але не ? занадта? вось што я хацеў бы зразумець, як сябе, і калі варта таксама знізіць авансавыя плацяжы або павялічыць ін'екцый да мяжы наперад, ад 7 да 10 ? пост пмс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    так. значэнне 1000 адпавядае стехиометрической, а затым 14.7/1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я зрабіў даследаванне авансы, якія я быў трохі засмучаны, то я butatto чэрвеня ua табліцы exel шляхам пераўтварэння авансавыя плацяжы ў градусах, у ms для ін'екцый 70mm3 на 4500 аб, вынікі на гэтыя ўкладанні, таму што, калі я выкарыстоўваю 800 ms загадзя, каб надаць 70mm3 да 4500 абаротаў, мне патрэбныя 1000 загадзя, каб увесці іх непасрэдна ў 1000 абаротаў? 1000 абаротаў, есць 700 бар, каб надаць 70mm3 700 бар там хочуць (робяць кошт на сярэдняе значэнне, улічваючы, што не c'? таблічныя тэрмінаў 70mm3) 2400us, што на 1000 абаротаў, 14?, у гэтым выпадку загадзя, ў 6 ? я 8 градусаў post pms, тут было б карысна прывесці значэнне post вмт, да 7 градусаў, так што я мог бы прадбачыць, чым можа, 2, можа быць, занадта шмат, я думаю, што разважанне правільна, ecu для 70mm3 улічваючы, што не есць брэйк-пойнт таму сярэдняе значэнне або закон вр ад 80mm3? гэта ? у асноўную інфармацыю для разліку tem0pi, я памятаю толькі, што я ўкладваў каштоўнасці ў працэнтах справа, і многія мне казалі, што карты рана, злучаных паміж сабой, і не разумела ў той час, цяпер разумею, што
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так. значэнне 1000 адпавядае стехиометрической, а затым 14.7/1
    я іх чытаю ад драйвера 1.x, такім чынам, не ў абсалютных лічбах, 2d, затым 1000 адпавядае stechio, але ў абсалютных значэннях, я ўжо канвертаваць на ecm titanium для тых карты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    я зрабіў даследаванне авансы, якія я быў трохі засмучаны, то я butatto чэрвеня ua табліцы exel шляхам пераўтварэння авансавыя плацяжы ў градусах, у ms для ін'екцый 70mm3 на 4500 аб, вынікі на гэтыя ўкладанні, таму што, калі я выкарыстоўваю 800 ms загадзя, каб надаць 70mm3 да 4500 абаротаў, мне патрэбныя 1000 загадзя, каб увесці іх непасрэдна ў 1000 абаротаў? 1000 абаротаў, есць 700 бар, каб надаць 70mm3 700 бар там хочуць (робяць кошт на сярэдняе значэнне, улічваючы, што не c'? таблічныя тэрмінаў 70mm3) 2400us, што на 1000 абаротаў, 14?, у гэтым выпадку загадзя, ў 6 ? я 8 градусаў post pms, тут было б карысна прывесці значэнне post вмт, да 7 градусаў, так што я мог бы прадбачыць, чым можа, 2, можа быць, занадта шмат, я думаю, што разважанне правільна, ecu для 70mm3 улічваючы, што не есць брэйк-пойнт таму сярэдняе значэнне або закон вр ад 80mm3? гэта ? у асноўную інфармацыю для разліку tem0pi, я памятаю толькі, што я ўкладваў каштоўнасці ў працэнтах справа, і многія мне казалі, што карты рана, злучаных паміж сабой, і не разумела ў той час, цяпер разумею, што
    блок кіравання інтэрпаляцыя з выкарыстаннем значэнняў pi? вочак.
    У любым выпадку на малых абарачэннях, не ? праблема мець паведамленне ін'екцый, наадварот, выгадна, чаму? пасылаюць у чарзе перад турбінай. Тады як вы мець 70mm^3 = 1000 абаротаў у хвіліну... я думаю, што калі гэта паўтарыць першы вынік будзе счаплення, які выходзіць з рухавіка mo' freesbee

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    відавочна, што іх не можа надаць ваша параўнанне з freesbee ? было не чым іншым, esilerante я ўсе яшчэ смеючыся тым не интерполирует затым interrogs больш клетак ? малюнак радку прымае значэнне, якое закон гэтай радкі ? аперацыі, мае аб логіцы, вы ж і не? тыпу сярэднія значэння больш і больш вочак, каб знайсці значэнне адсутнічае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    прыкладаю канвэртар градусаў да некалькіх секунд у залежнасці ад абаротаў, што я і зрабіў з exel
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    на нізкіх ін'екцыі, у парадку 20mm3 я авансы дадатковая працягласці ін'екцыі, дзіўна, я, змяніўшы, каб пайсці, па меншай меры на 2-3 градусы пасля вмт, ? правільна, загадзя (да 4500 абаротаў на 17.5 мм3, што ? у 21? і ін'екцыі доўжыцца 15.5?, усталяваны загадзя ў 14?, павінна быць правільным і няма? ці робяць гэта так, каб запаволіць турбіны на высокіх абарачэннях?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Авансавыя плацяжы выбіраюцца ў залежнасці pi? фактараў, так што я б у цябе іх? жыву арыгінальныя, у свой час я спрабаваў змяніць іх, але ў мяне прадукцыйнасць стала горш і расход паліва, а таксама...
    Змены толькі тыя, максімум, дзе на самай справе перавызначыць у ****llo працягласці.

Старонка 7 з 42 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •