я зрабіў даследаванне авансы, якія я быў трохі засмучаны, то я butatto чэрвеня ua табліцы exel шляхам пераўтварэння авансавыя плацяжы ў градусах, у ms для ін'екцый 70mm3 на 4500 аб, вынікі на гэтыя ўкладанні, таму што, калі я выкарыстоўваю 800 ms загадзя, каб надаць 70mm3 да 4500 абаротаў, мне патрэбныя 1000 загадзя, каб увесці іх непасрэдна ў 1000 абаротаў? 1000 абаротаў, есць 700 бар, каб надаць 70mm3 700 бар там хочуць (робяць кошт на сярэдняе значэнне, улічваючы, што не c'? таблічныя тэрмінаў 70mm3) 2400us, што на 1000 абаротаў, 14?, у гэтым выпадку загадзя, ў 6 ? я 8 градусаў post pms, тут было б карысна прывесці значэнне post вмт, да 7 градусаў, так што я мог бы прадбачыць, чым можа, 2, можа быць, занадта шмат, я думаю, што разважанне правільна, ecu для 70mm3 улічваючы, што не есць брэйк-пойнт таму сярэдняе значэнне або закон вр ад 80mm3? гэта ? у асноўную інфармацыю для разліку tem0pi, я памятаю толькі, што я ўкладваў каштоўнасці ў працэнтах справа, і многія мне казалі, што карты рана, злучаных паміж сабой, і не разумела ў той час, цяпер разумею, што