Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Абмеркаванне: Marelli 1.3 mjtd

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Няма, няма, Пяць, няма ? каб не размяшчаць. Я кажу ў цэлым, я заўважыў, што, калі тыя, што пазначаны ў добры Спорт, дасягненні, паміж 75 і 90, шмат, некалькі. Для маей я адкрыў пост, тут ? пра што-то пагаварыць і паспрабаваць высветліць, усе разам, спрабуючы стварыць нешта канструктыўнае.
    Прыкладаю screen.

90cv апублікавана ад спорту...

75cv Swift.

Я бяру, як сказаў pocansi, гэты файл ўвагу, чаму? я працую, і як трэба мяне зразумець, я думаю, можа служыць усім. Цяпер, калі гэтыя авансавыя плацяжы, так? cos? такой розніцы? Застаюцца падобныя дзве іншыя карты адразу вышэй.

Gia, вы выкарыстоўвалі драйвер для moddare, або ў 2d?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Gia, вы выкарыстоўвалі драйвер для moddare, або ў 2d?[/QUOTE]

Be я не туз у супастаўленне гэтага я прадбачыць..
    аднак, паміж 75 і 90 есць pi? адрозненні не толькі авансавыя плацяжы,
    і вы свабодны? ці драйверы, я адкрываю яго з драйвер на 100%, але тым не менш, мод робяць 80% у 2D,
    таксама, чаму? драйверы азначаюць мінімум карт. за межамі ce драйвера ад па-сапраўднаму працаваць...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы, верагодна, ужо чытае карту абмежавальніка крутоўнага моманту, справа налева,але і злева направа.

на жаль marelli не з'яўляюцца, як і ўсе іншыя ecu,некаторыя павінны чытаць з воссю x у правільным кірунку, а вось y у адваротным выпадку, ці наадварот...

асабіста мне давялося ўжываць іншыя метады, каб не памыліцца і cio? змяніць увесь крывой...
    тыпу, што і абмежавальнік крутоўнага моманту змяняецца усе цалкам...

на жаль, я не знайшоў карты, але я не знайшоў ні аднаго, даць мне савет,то я павінен быў пагадзіцца маей працы

можа быць, хто мае 1.3 персанал можа замест таго, каб рабіць выпрабаванні на сваей, каб зразумець што-то больш? змяняючы па-рознаму, каб зразумець, як яны дзейнічаюць у рэальнасці? крывыя,у мяне з 1.3 выключэннем якой-небудзь адзін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Скажыце, што паспрабаваць зрабіць!

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    паспрабуйце, напрыклад, на абмежавальнік крутоўнага моманту, змяніць толькі злева ці справа і паглядзець, як ен сябе вядзе,тыя ж, што з часам ўпырску,паспрабуйце змяніць яе ў наканечнік і затым pi? нізкі і паглядзець, як ен сябе вядзе,так жа? вы разумееце, як чытаць крывыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я ўжо? паспрабаваў зрабіць гэтую рэч. Modificanto крывых з пікамі да 4000, у ніжняй а менавіта тое, што кіроўца мае намер высокіх абарачэннях і высокай нагрузцы...паліць...Але прайшло 4000rpm перастае...Дае +10 ў крывыя, нізкія, але па той жа логіцы становішча акселератара, на нізкіх нічога не змяняецца і на высокіх таксама. Fumosit? без змяненняў. І я ўвайшоў у замяшанне.... :/
    Аб тым, абмежавальнікі, сення ўвечары я спрабую гэта зрабіць, і я дам вам ведаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Аднаўлю. Павелічэнне абмежавальнікі роўныя, понимаемые як карту педаль больш чым на 30%, вынікаючы драйвер, змяняючы Апошнія крывыя, а менавіта тыя, якія высокія нагрузкі, дросельнай засланкі і для кожнай крывой у ад 2000, машына, як мінімум, мармыча і да 2500 не працуе мінімальна круглай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Sportknight выбачайце, але ў адрасах ад цябе mensionati некалькі пастоў таму c'?ра абмежавальнік ціску ў рампы, вы ўпэўненыя, што адрас пазначаны правільна? Чаму? яе, здаецца, не ў карту абмежаванняў rail...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    глядзіце,улічваючы значэння, здаецца, абмежавальнік ціску,то я магу памыляцца, але цяпер праблем не маю мелі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Спорт, як вы думаеце, у дачыненні да абмежавальнікі?
    Ін'екцыі, як адрэдагаваць?

Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •