не s? калі вы бачылі, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
я паставіў нататкі, зробленыя ў працэсе, безумоўна, не ? шмат, але ? у любым выпадку пачатак
не s? калі вы бачылі, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
я паставіў нататкі, зробленыя ў працэсе, безумоўна, не ? шмат, але ? у любым выпадку пачатак
magi ты вялікі!! ? усе вельмі ясна, і для пачатку я б сказаў, што ? топ,ваш ? вялікі ўкладвыдатная праца!
хлопцы, я вывучаю карту, што я ? быў зроблены спецыялістам, каб убачыць, што і як былі закрануты пэўныя значэння, я паспрабаваў зрабіць некаторыя змены, перш за ўсе, да нізкіх коштах, чаму? да 2000 абаротаў c'? адтуліну вельмі востра, што знікае, калі вы набярэце 2000 абаротаў кожны крок зыходзіў ад 1500 абаротаў, прывеўшы ў працэнтах 1300 абаротаў, грунтуючыся на значэнні, прыведзеныя і разліку правільны крок у таблічнай, я б не апублікаваць яго-чаму? мне не здаецца справядлівым па адносінах да яе, магу сказаць, што гэта тычыцца толькі сістэмы ўпырску паліва, чаму? турба ? упраўленне: пнеўматыка з ручной рэгуляваннем перепускного клапана, што я і зрабіў, я падвышаючы ціск 0,2 бар, і праверыўшы ўсе, з манометрам аўтамабіль ? еўра 3, то без fap\dpf
я вам скажу толькі адно, з асабістага вопыту, на маей машыне.
я пачаў параўноваць ін'екцый перад 1000rpm, а затым 1500, але аўтамабіль я курыў.
цяпер, што не забівае, тое робіць ад 1700rpm не паліць-й?
так што не на ўсіх аўто ? можаце даць крокам gi? ад нізкіх абаротаў, не мае пабочных эфектаў (fumosit? выхлапных газаў)
аўтамабіль ў пытанне, паліць менш, чым у арыгінале, але я павінен сказаць, што я зрабіў змены механічных ўсмоктвання, выдаліўшы таксама крыніц цяпла, перш чым гэтыя змены і падвышэнне ціску turbo аўтамабіль паліў, хоць і нязначна, цяпер нуль, гэта, здаецца, на fapпаспрабуе? загрузіць карту з папраўкамі, калі будзеце бачыць? пагаршэнне torner? папярэдняга, які быў, аднак, вельмі
аднак вочы! есць некаторыя titanium, што памыляюцца ўсе cheksum
версія 1.61 ? лепшы
я з ecm 2001 года ніколі не было праблем.
даказаная на тытан і эбу заблакаваны
Тое, што гэта не добра, і 1.49 .....1.61 90% і ок
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Я павінен паспрабаваць, каб выцягнуць з сумы