Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-69 69
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я прыкладаю скрыншоты карта rail T7070 і T7.270
    У прыватнасці, у першым ціск мае тэндэнцыю, што ў met? графіка ў мяне ціск pi? нізкі iq, якія замест гэтага павялічваюць ідзем направа..
    Нават тады ціск на маю думку, з'яўляюцца вельмі нізкімі, я паглядзеў на каталог запчастак і абодва трактары зьбіраюць самі фарсункі і той жа помпа ў чыгуначныя магістралі.
    Што вы думаеце пра гэта?
    Ціску ў рампы T7070 супраць T7.270.jpg

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Серыя t7 не мае рэцыркуляцыі выхлапных газаў як унутры краіны, а не c'? гатэль мае 7000 серыі..
    вы кажаце працэнт рэцыркуляцыі у парадку 20%.. гэта я думаю ўплывае на колькасць? дызель iniettaro..
    серыя t7 вяртаецца да таго, што эфектыўнасць тыповых для рухавікоў без ricircoli.. было б цікава зразумець, дзе-тэхнічнай iveco ? можна ўсталяваць размеркавальны вал з t7 на t7000.. можа быць, што вера-тое ведае?
    дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў MultiBravo Visualizza Messaggio
    Серыя t7 не мае рэцыркуляцыі выхлапных газаў як унутры краіны, а не c'? гатэль мае 7000 серыі..
    вы кажаце працэнт рэцыркуляцыі у парадку 20%.. гэта я думаю ўплывае на колькасць? дызель iniettaro..
    серыя t7 вяртаецца да таго, што эфектыўнасць тыповых для рухавікоў без ricircoli.. было б цікава зразумець, дзе-тэхнічнай iveco ? можна ўсталяваць размеркавальны вал з t7 на t7000.. можа быць, што вера-тое ведае?
    дзякуй!
    Так, мне сказалі, што адзін змяніў вал cammes... праблема-й? што яшчэ ? што яго трэба зняць і ****звярнуць рухавіка. Дакладна не ведаю, але, павінна быць, чаму? калі вы не ****звяртае рухавік, затым трапляюць у аўкцыенах?
    Калі яго няма, я ўжо? зрабіць я! І я не падзяляю нават выбар Iveco інтэграваць сістэмы EGR, такім чынам,

Аб дасягненнях ціск? не ? што ў рэшце рэшт, змяняецца час дызельнае паліва ўпырскваецца, дзе ў t7070 я ціск pi? нізкія avr? ва ўсякім выпадку, час ўпырску больш у парытэт? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.
    І калі павышэнне ціск без змены колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца avr? толькі час ўпырску-й? кароткіх, але я не ведаю, калі карта ? cos? з-за egr..

Cio? каб сказаць, калі я гляджу на крывую 130 мг/cyc я гэтых ціскаў гэтыя раўндаў
    700 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
    800 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
    900 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
    1000 абаротаў у хвіліну --- 950-бар
    1100 абаротаў у хвіліну --- 933 бар
    1200 абаротаў у хвіліну --- 923-бар
    1300 абаротаў у хвіліну --- 921-бар
    1400 абаротаў у хвіліну --- 899 бар
    1500 абаротаў у хвіліну --- 857 бар
    1600 абаротаў у хвіліну --- 978 бар
    1700 абаротаў у хвіліну --- 1082 бар
    1800 абаротаў у хвіліну --- 1161 бар
    1900 абаротаў у хвіліну --- 1212 бар
    2000 абаротаў у хвіліну --- 1233 бар
    2100 абаротаў у хвіліну --- 1203 бар
    2200 абаротаў у хвіліну --- 1141 бар

Максімальны крутоўны момант рухавік мае 1500 абаротаў (калі ціск ? pi? нізкі) і максімальнай магутнасці, мне здаецца, што менавіта на 2000 абаротаў (дзе я і максімальнае ціск)... ? выпадак або c'? па якой-небудзь прычыне?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Ды так, я пацвярджаю, што ? цяжкая праца, змена размеркавальнага вала на гэтых рухавіках.
    ? дапаможнік будзе выдатны з майго пункту гледжання..

Вера, вы сапраўды ўпэўненыя, што аперацыя абмен дрэва на t7000 з тым, новыя t7 ? паспяхова?
    Што кошт мае дрэва?

У дачыненні да ціску ўпырску vs. частоты кручэння з фіксаванай расходу паліва, я я як рэгулявання працягласці ўпырску..
    Cio?, улічваючы, што ў 1500г/м у нас ціск pi? нізкі ў нас будзе час ўпырску-й? высокая; 2000 гр/м, у якім мы ціск pi? высокае ў нас будзе час ўпырску-й? нізкая..
    Тады вы пу? чытаць таксама, як распыленне бруі: 700г/м у нас бруя дробнага распырсквання-й? дробна, што ў 1500г/м..
    Я я cos?, калі c'? хто-то больш? эксперт добра будзе, мы заўседы вучыцца..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я нават не на цану, ад таго, што я ведаю, аперацыю ? браніравалі паспяхова Дома Puma.
    Гаворка ціску, некалькі пастоў таму я казала, што, маючы egr, то iniettavano дызель менш, маючы менш ккд рухавіка, па крайняй меры, cos? я зразумеў.
    ? калі б cos? дызельнае паліва будзе абмежаваны ў карту lim дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка. А не як у T7070 (tier 3 з EGR) і T7.270 (tier 4A з мачавінай і без EGR) справу? максімальная дызельнага паліва мы на 1500 аб.
    T7 мае больш высокія значэнні, але ? таксама дакладна, што ен іп? пара і-ы? магутнасць.
    Але я не разумею, то ціск pi? нізкія.
    Як вы бачыце, на кожным эвалюцыі сістэмы common rail есць паляпшэнні, але мы таксама ціск pi? высокія. Многія кажуць, што ціск не ў рахунак... а я думаю, што прыносіць карысць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Можа быць, я няправільна табліцу.. калі вы кажаце карце 130mg/цыкл-значыць надаць 130 мг кожнага выбуху, дакладна?
    Затым я партыя) гэты параметр фіксаваны, і я зразумеў, убачыў, што ціск ? звярніце ўвагу, што тэмпература ? час ўпырску..
    за тое я зрабіў гэтыя развагі пра час ін'екцыі..

Назад мае развагі ці я прапусціў нейкі крок?

аб nef з egr vs no egr розніца ў паліве паміж пошукавай і іншы колькі ? у працэнтах?

Thanksss!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы развагі ? правільна, тое, што я кажу, што нават калі ў nef з egr яны паклалі такое ж карту rail, што без сістэмы рэцыркуляцыі ог і не змяняецца колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое мы атрымаем, што рухавік з egr ўводзіць у такое ж колькасць? з арыгінала, але калі мы больш ціск зрабіць? у меншы час.
    Таму добра, што яны могуць надаць менш, чым дызель, але калі той жа дызель то впрысните ў менш часу, чым праблема?

Аб дрэве ў cammes мне сказалі, што будзе 5/600 еўра, што, аднак, розніцу адчувае сябе асабліва нізкім, але бачыў impazzimento змантаваць і лепш пакінуць яго страціць.
    Каб убачыць адрозненні дызель, я павінен праверыць з T7.250 можа быць, што яна павінна мець такую жа магутнасць, T7070, мы guarder?!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Большы ціск азначае лепшае распыленне і большага часу ўпырску pu? паляпшэння мяшання абавязкі спаліць cio? ен змешвае лепш салярка з паветрам?

Дзякуй за інфармацыю cammes..
    апошні пытанне пра працу, што робіцца на Case Puma: кліент знаходзіцца на добра, працаваў шмат? ці ведаеце вы ? была зроблена карэкціроўка на адлюстраванне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    На тым вале, не ведаю... мне казалі сябры, што, у сваю чаргу, абмеркавалі на форуме, да гэтага і я не ведаю, калі нешта было зроблена супастаўленне.
    Ясна ? ўмяшання, што перавагі і, безумоўна, пу? дапамагчы больш калі трактар супастаўляецца.

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •