Я працую на дыск хачу edc16
Я працую на дыск хачу edc16
0k брава, гэтая карта, па-твойму, ідзе мод, у працэнтах або ў пунктах? і колькі б вы далі.
шкада, калі вы адчуваеце сябе абражаным, я толькі сказаў, што па-мойму вы робіце беспарадак, і калі вам было пачынаць усе спачатку**** tu miai адказаў, калі вы даво unamano і sensa быць саманадзейныя я сказаў вам, каб пачаць зноўку**** я, скінуўшы на першую карту, каб зразумець, якім павінен быць мод. я не хацеў рабіць прафесар, я прашу прабачэння, і я не ўмяшання, яшчэ
Вы павінны мне прабачыць, ты не зразумеў, то, што вы хацелі сказаць
А як тлумачыў, нават я не раблю, блытаніны ўжо? партыі "з нуля"
Затым, змяняючы dw і яго абмежавальнік dw я даў павелічэнне на 200 ачкоў, калі я правільна памятаю
І 7% павелічэнне на абмежавальнік, тое, што я зразумеў ? што не ўсе ідзе, павялічваецца ў пунктах ці ў %
Але вам трэба ацаніць усе фактычныя значэння... я паўтараю, калі вы хочаце мне дапамагчы і далей усе парады з'яўляюцца
Прымаюцца
Ніхто не Ведае, як я магу, ці мне працягнуць?
*манро Не магу знайсці lim дыму.
спытаеце, і вы sar? даў... я спадзяюся, што вы можаце зразумець, што гэта такое, а ? экран
ін'екцыі parzializzato і іншы ўпырску карэкцыя
iniez correzione.jpginiez parz2.jpginiez parz.jpg
прывітанне, не s? калі ? у правільным раздзеле-й? пачынаючы нават я, але ў гэты дзіўны свет chiptuner я купіў абсталяванне для чытання ecu ўдалося ўжо? чытанне файла я захаваў на пк зараз хто мне дапаможа?. Дзякуй.