Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 134

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    купіў дзе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Хлопцы... а вы спрабавалі паставіць датчык, што працы да 3Bar? калі ласка, паспрабуйце на хвіліну аб 70cv праблема сыходзіць.Тое ж самае дакладна і для ўпырску fiat edc15 Еўра-2 тып-брава, першая серыя 156 першай серыі і гэтак далей.
    я прыкладаю прыгожы дакумент, які змяшчае ўсю інфармацыю, якія вам неабходныя.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-03-2013 ў 22:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне джэймс...есць жаданне паставіць датчык ад 3 бар на edc15...калі не прымае карту, толькі датчык ? бескарысна
    гэта паведамленне, не дар? recovery, але sar? тое ж самае, што паставіць рэзістар "вельмі трывалы"!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    я сам альфа 156 edc15 карты turbo крычы, нават не гледзячы на іх, і датчык prex памяняў і ўсе ок..ж самае зрабіць на кропкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў Джакама Visualizza Messaggio
    я сам альфа 156 edc15 карты turbo крычы, нават не гледзячы на іх, і датчык prex памяняў і ўсе ок..ж самае зрабіць на кропкі

і прабачце, калі вы ori ціску turbo...xk? павінны даць адмову?затым на edc 15 з датчыкам, арыгінал, я працую там таксама звыш 2 бар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    [QUOTE=mariodarkblue;34377]і прабачце, калі вы ori ціску turbo...xk? павінны даць адмову?затым на edc 15 з датчыкам, арыгінал, я працую там таксама звыш 2 бар[/ты скажы ў 15c7 з кіравання турба-электроніка і кантролю рэзкі recovery, але на першыя серыі з кіраванне механічнае, што ў карце прысутнічаюць карты turbo, але не актыўныя edc15c5 fiat ? датчык, які ідзе з маштабу і няспраўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Не блытайце?...аднаўленне будзе? тое ж самае!але на гэты раз не таму, што? датчык ідзе "зашкальвае", але чаму? перавышэнні ліміту recovery ўсталеўваю ў карту...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    і карту можна? абыйсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    гаворка ? заўседы, што, калі б апісанне карты вы можаце рабіць тое, што вы хочаце.

Старонка 7 з 14 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •