я для пробы я паспрабаваў rescale апошняга вр ад 5200 да 5355 і на самай справе прыходзіць да нас, але, даючы дызельнае паліва, заднім чыслом не атрымаеце ніколі.
але не ведаю, калі гэта ? на дарозе, што кажа іосіф.
калі вы кажаце перамяшчэння пара, лічу, што гэта не метад, што я сказаў. было б больш складаная рэч. ці вы б страты крутоўнага моманту на нізкіх.
па крайняй меры, скажыце мне, калі я з дарогі або esponici непасрэдна карту, што я спрабую адразу![]()
прамовы маштабаваць вр абмежавальніка крутоўнага моманту ? няправільна дзейнічаць іншым спосабам ? крывая... ? з драйвераў...
На самай справе больш? stressi механікі менш доўжыцца....
Я кажу, што мяжа абаротаў x рухавік дызель ? 5500 аб.
Калі для? дапусцім, механікі ў арыгінале ? разлічваецца ў нармальных аўтамабіляў, якія мы разглядаем тут, у форуме x даць макс магутнасць на 4000 ці крыху больш? s?, я думаю, што калі нічога не будзе зроблена ў механіцы, у радыкальны спосаб, cio? замена распредвала з адным, які мае профільнае-й? штуршок, і ен не замяняе спружыны клапанаў і, магчыма, будзе служыць таксама + я думаю, што sar? цяжка знайсці карысную магутнасць на гэтых абарачэннях cos? высокія...
Я кажу, што х мне не ? выгадна дабрацца з механікай акцыі....... Адпаведныя змены, распрацаваныя avr? яго перавагі, для? як правіла, вы аддаеце перавагу x мець добры прыбытак, каб не перавышаць 4000 абаротаў (рэжым макс).
be хрысціянін, я павінен вам сказаць, кожны думае па-свойму, я паважаю ваша меркаванне і цаню, з іншага боку, мой вам магу сказаць, што я асабіста пару гадоў adietro у мяне была гэтая машына і я там працаваў вельмі нават для вывучэння гэтых рухавікоў, чаму? як добра ты ведаеш машыну, не ? зроблена толькі для ecu, аднак я не буду ? я вам скажу, што заўседы кажу змены, акцыі, падніміце абароты да 5100 (я сказаў, што вы можаце? дабрацца да 5500, а не тое, што есць прыбыцця mod stock) ridisegni абмежавальнік крутоўнага моманту і час igniezione-й? іншыя мадыфікацыі, якія мы ўсе ведаем, машына прыходзіць у 165cv без моцных strees, то, як я заўседы кажу, мы ўсе тут, каб вучыцца, і калі ты іп? падрыхтаваў я шчаслівая, чаму? у мяне есць спосаб даведацца, то невялікае менавіта я павінен зрабіць, гэтыя рухавікі былі распрацаваны, каб даць максімальны крутоўны момант 4400, а не на 4000, а не глядзець толькі дадзеныя ecu, чаму? як вы добра ведаеце, што-то пу? быць са зрушэннем..
для падніміце абароты да 5100 што вы маеце на ўвазе?
улічваючы, што ў вас быў гэты рухавік, ці магу я дазволіць сабе спытаць вас, каб дабрацца да 190 л. с., mechanics акцыі, колькі мг трэба ўводзіць? і turbo пастаяннай або загадзя.
я не, я дылера, такім чынам, больш ўстаю ? яшчэ ідзе'. але я хацеў бы ведаць, вядома, такіх мяжы..
прывітанне.
Я не стаўлю пад сумнеў твае веды, сапраўды, вы dir? вы, безумоўна, гэта магчыма, і мяне... я зрабіў 105л.з edc16, толькі, што не маючы ў маім распараджэнні машына, як ваша, не магу я дадаць больш чым адзін момант.. я кажу, што я прытрымліваюся дасягнуць магутнасці і крутоўнага моманту, што некаторыя сайты вядомых вам torvano ў сеткі. Я не ведаю, калі людзі як з маіх частак. Яны хацелі б, што першы стрэл зрабі ўсе, магутнасць, крутоўны момант, водгук педалі, расход паліва....
я проста да мінімуму важнае значэнне x яе пайсці павінен..... упэўнены, што тыя моды, якія ты робіш, я зараз без машыны пад рукой nn я магу адважыцца паспрабаваць іх на аўтамабілі, якія ўладальнікі son супраць.....
З улікам майго асабістага, што, калі машына перавышае 200.000 км карту з такой крутоўны момант, што пу? formire i PD і муфты, якія маюць крыніца не ў стане tramettere крутоўны момант на колы, чаму? саступіць дарогу, то, магчыма, я аддаю перавагу даць яму трохі менш крутоўнага моманту, чым той, які маглі б даць, для? зрабіць яе пастаяннай, 500/1000 абаротаў, а затым яе павольна спускацца і даць некаторы рэзюмэ фінал в +...
Я заўважыў, што чалавек, які хоча карту + пара, то есць класічны футбол, аддае перавагу мець машыну з добрым працягну.... тое есць некалькі рэзюмэ на высокіх.... калі вав зрабіць яго шчаслівым, а ты, мабыць, у Кіа..і х з магчымай паломкі ў будучыні zebedei, калі вы dir? счапленне, калі ен скончыцца ў хуткім часе... я змянілася мала часу f? і я магу сказаць вам, што slittava nn, чаму? дыск прыехаў, нягледзячы на 250 000 км-о'кей, але чаму? яго націскной дыск не мог трымаць усе гэта.., для якіх у адпаведнасці з майго пункту гледжання, для PD даць крыху менш пары abbassargli таксама рэжым максімальнага моманту і зрабіць яе пастаяннай x 500/1000 абаротаў, а затым прымусіць яе паступова выйсці і даць макс магутнасць прыкладна на 200 абаротаў вышэй кропкі макс магутнасці, што было ў крычы..... практычна становіцца амаль benza..... Слабым месцам PD з'яўляюцца націскной дыск..... на самай справе, калі хто-то замяніць пакет счаплення згаджаецца купіць "навалам", палет заўседы bimassa і дыск ORI часткі sachs, націскной дыск ад sachs race і падшыпнік ВРІ.... З гэтым камплектам я думаю, што яны атрымліваюць, каб трымаць амаль 500Nm..... вакол 280cv......