Сандра так дрэнна, як ад? напрыклад, калі на 3000 абаротаў і поўнай нагрузцы ў вас есць 30%, і гэта адкрыцце прывядзе ў нуль або ў працэнтах?
Сандра так дрэнна, як ад? напрыклад, калі на 3000 абаротаў і поўнай нагрузцы ў вас есць 30%, і гэта адкрыцце прывядзе ў нуль або ў працэнтах?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
звычайна я спрабую выратаваць 100 ачкоў у той час, і я бачу, як ен рэагуе, я думаю, што рэгуляванне варта праводзіць так, эмпірычнае... наогул мая мэта ? тое, каб утрымліваць піка да значэння 0,1 бар вышэй карту мэта, то я павінен праверыць дыягназ, калі клапан адкрываецца і закрываецца ў бесперапынным або застаецца на фіксаваны працэнт. У выпадку, калі не converga неабходна падправіць кантролер PID
Вы ніколі не спрабавалі паставіць да нуля маляня абаротаў і паглядзець, што адбудзецца?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
няма, але я не хачу давесці, я думаю, што вынікам будзе тое, што будзе ўмешвацца пастаянна кантралеры PID для прывядзення ціску вакол зададзенай у карце.
Я перакананы ў тым, што арыгінальныя час overboost ідуць выдатна! тады таксама гэта залежыць, якой турбіны мы гаворым, і, аднак, калі вы хочаце, каб доўжыцца вельмі, турбіны, павінен турбавацца, s? ціску і фарсіравання, але галоўным чынам з-EGT!
Я згодны з гвіда пяткі.
Праблема ўзнікае пры павелічэнні дызельнае паліва (галоўным чынам тое, што ўводзілі пасля ВМТ). Тады, на мой погляд, тое, што я магу канстатаваць пасля 150000km шмат турбіны, вы starano.
я згодны.. я заўважыў, ch і на fiat гэта адбываецца! я ў boost я пакідаю арыгінальны, калі я ведаю, што ў мяне есць кліенты пераборлівыя і хочуць, каб усе жорсткія з часам .Але, калі яны хочуць, што машыны нагнятаючы прырост 4-7% . я з маей машыны, я зрабіў 150 000 км, і цяпер я адчуваю, што турбіна ? злегку незбалансаванае.
Маленькі пытанне, які ? карту ўпырску паліва, якая рэгулюе расход дызельнага паліва ўпырскваецца пасля ВМТ?
дзякуй.
я не думаю, што існуе карта, якая паказвае канец ўпырску, у канцы ўпырску ідзе вылічаецца, ведаючы, час ўпырску і наперад
я пакідаю іх, як заўседы, арыгінальныя