Старонка 7 з 22 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я б не хацеў, што б яна засталася адкрытай, і перепускного клапана або, што есць ва ўсякім выпадку некаторыя prblema да крыльчаткі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    калі вы чуеце шум металічныя проста прымае колаў марш ? упэўнены, turbo!!есць толькі мінулае, паверце!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    табе, што дэфект быў машына дакладна? seghettava на паступовае паскарэнне і штуршок ад 2800rpm ненармальная? чаму? гэтыя я ведаю, сімптомы маей машыны, калі вы паглядзіце некалькі пастоў таму, вы ўбачыце кампаненты, якія я змяніў, і вы кажаце-й? дыягназ не прымушае мяне рабіць сення я ўбачыў, што не прымушае мяне рабіць рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва (што павінна быць тое, што ідзе на помпа дызельнага паліва), але гэты кавалак я замяніў на мінулым тыдні

mih mah?

прывітанне і Дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    табе, што дэфект быў машына дакладна? seghettava на паступовае паскарэнне і штуршок ад 2800rpm ненармальная? чаму? гэтыя я ведаю, сімптомы маей машыны, калі вы паглядзіце некалькі пастоў таму, вы ўбачыце кампаненты, якія я змяніў, і вы кажаце-й? дыягназ не прымушае мяне рабіць сення я ўбачыў, што не прымушае мяне рабіць рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва (што павінна быць тое, што ідзе на помпа дызельнага паліва), але гэты кавалак я замяніў на мінулым тыдні

mih mah?

прывітанне і Дабро запрашаем
    дзякуй за сардэчна запрашаем ..імпульс, мне было, ок? trafilava алей, і я вырабляў гэты шум, металічны ад 1000/1300rpm..астатняе няма сімптомаў, пералічаных вамі,то мне шкада табе гаварыць пра гэта, але я думаю, праблема дзе-то ў іншым месцы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Хлопцы, я на маей 147 агорнутыя я адчуваю, што, як мінімум, на рухавік падае нерэгулярна. на практыцы вагаецца 50 -80 абаротаў.. але не заўседы робіць гэта, і робіць гэта, як на гарачы рухавік, што халодны! зменены рэгулятар дызель помпа, а таксама датчык rail, фарсункі ок. probabli, што яны swirl? відавочна, не ? permante дэфект. агорнутыя такой f? і агорнутыя няма! вядома, я адчуваю, што гэта-небудзь адхіленняў? як мінімум! дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    хлопчыкі, я кідаю іх...выпадку можа быць датчык выдатку паветра адказчыка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    можа, але ў маім выпадку я спрабаваў нават другі, а затым у дыягназ, як значэнне масы паветра вымяраецца і аб'ектыў знаходзяцца

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран
    вось

2013-05-18_105348. jpg

garret
    Guest
    рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным

Старонка 7 з 22 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •