Mpps або не чытае ці чытае файлы, няправільныя, ці што ? як быццам не прачытаў. Лепш пачаць з файла ложку з BDM.
Пеўнік таму virtual read, то не чытае файл, які на самай справе c'? на ECU, але атрымлівае ад сваей унутранай базе дадзеных.
Mpps або не чытае ці чытае файлы, няправільныя, ці што ? як быццам не прачытаў. Лепш пачаць з файла ложку з BDM.
Пеўнік таму virtual read, то не чытае файл, які на самай справе c'? на ECU, але атрымлівае ад сваей унутранай базе дадзеных.
Але калі закон у віртуальны файл ідзе добра, у любым выпадку??
.. Ў virtual чытае
Файл базы даных, праграміст, напрыклад, певень v2.. Mpps ў marelli 75-90 не чытае або лепш чытае файл не добра
70 л.с....., 75 і 90 у virtual...
я аддаю перавагу яе з mpps v12 дзіда 75-90-105 л.с., таму што mpps мае пратакол чытання і запісы, хутчэй,закон 20минут і піша дрэнныя 8 хвілін на кошт інструментаў, арыгінальныя, што я, як певень, і kess v2, што для чытання ставяць нас паўтары гадзіны, і, каб напісаць 50 хвілін, я б сказаў, занадта шмат
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
ваш mpps ? клон?
Хлопцы, а затым mpps v12 гэта нармальна, ці я муза 1:3, 90 к.с., або яна абавязкова павінна адкрывацца эбу?
З пеўнік, а вы назад праз паслядоўны порт, ці вы павінны адкрыць у роўнай ступені?
Чаму? я не зразумеў, бо гэтыя 7 старонак :-)
Чаму? вы чытаеце дрэнна ці не ты сапраўды зрабіў![]()
Mpps v12 не добра. Пеўнік вы.
У адваротным выпадку вы можаце адкрыць, калі хочаце, і зрабіць яе ў BDM