Старонка 62 з 106 PrimaПерад ... 1252606162636472 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 611 да 620 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я выраслі ў працэнтах у' я дадаў break point да 10 % у машыне не паліць, але калі прыбыцце ў 15% аўтамабілі паліць шмат, і зверху здаецца, быць і горш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я меў на ўвазе логіку...brack пуанкаре дададзеная бескарысная...
    Фіксаваны IQ, у вас rail і працягласці ўпырску. Відавочна, што па меры росту rail, да таго ж IQ памяншае час. Кропка-пі? нізкім, ? калі ціск у магістралі rail ? максімальная. Лічыць, што яны маштабуюцца да 1900bar ціску....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
    пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
    абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
    і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
    мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
    каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
    пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
    абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
    і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
    мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
    каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце
    Прывітанне Dariuccio..
    вось...і так ні фіга сабе, як вы націснеце? тады гэта не абмежавальнік? тады, калі вы змесціце іх як абмежавальнікі робіш бардак!!!!

авансавыя плацяжы, як зменены і ў аснове, ці што? каэфіцыент пераліку ў чым

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    каэфіцыент пераўтварэння загадзя ? 0,015625. ідуць moddati у залежнасці ад колькасці? дызель ў любым выпадку і на падставе таго, што " спытаеце рухавіка.
    асабіста я выкарыстоўваю іх таксама для зніжэння egt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Хто-то можа зрабіць адзін экран авансаў з на чытанне, так што вы можаце зразумець, на колькі абаротаў, адзін з якіх знаходзіцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    загадзя перамяшчэння c.jpg
    гэта ? карту загадзя, opel corsa c у сэнсе чытання ? як я намаляваў стрэлку.
    кожная крывая адпавядае адрозніваецца iq 65, 60, 55.... і ўяўляе вось y; прымаючы пад увагу толькі адну крывую, каб спрасціць і
    правеўшы мышкай над адлюстроўвае колькасці абаротаў (вось x)

звярніце ўвагу, як адрозніваецца гэтая карта, па адносінах да гэтай кропцы з тых жа коней.
    карту ў пытанне знаходзіцца перад ін'екцыяй parzializzato
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-07-2014 да 10:00

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    c'? ніхто?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні