Я выраслі ў працэнтах у' я дадаў break point да 10 % у машыне не паліць, але калі прыбыцце ў 15% аўтамабілі паліць шмат, і зверху здаецца, быць і горш
Я выраслі ў працэнтах у' я дадаў break point да 10 % у машыне не паліць, але калі прыбыцце ў 15% аўтамабілі паліць шмат, і зверху здаецца, быць і горш
Я меў на ўвазе логіку...brack пуанкаре дададзеная бескарысная...
Фіксаваны IQ, у вас rail і працягласці ўпырску. Відавочна, што па меры росту rail, да таго ж IQ памяншае час. Кропка-пі? нізкім, ? калі ціск у магістралі rail ? максімальная. Лічыць, што яны маштабуюцца да 1900bar ціску....
пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце
авансавыя плацяжы, як зменены і ў аснове, ці што? каэфіцыент пераліку ў чым
каэфіцыент пераўтварэння загадзя ? 0,015625. ідуць moddati у залежнасці ад колькасці? дызель ў любым выпадку і на падставе таго, што " спытаеце рухавіка.
асабіста я выкарыстоўваю іх таксама для зніжэння egt
Хто-то можа зрабіць адзін экран авансаў з на чытанне, так што вы можаце зразумець, на колькі абаротаў, адзін з якіх знаходзіцца
загадзя перамяшчэння c.jpg
гэта ? карту загадзя, opel corsa c у сэнсе чытання ? як я намаляваў стрэлку.
кожная крывая адпавядае адрозніваецца iq 65, 60, 55.... і ўяўляе вось y; прымаючы пад увагу толькі адну крывую, каб спрасціць і
правеўшы мышкай над адлюстроўвае колькасці абаротаў (вось x)
звярніце ўвагу, як адрозніваецца гэтая карта, па адносінах да гэтай кропцы з тых жа коней.
карту ў пытанне знаходзіцца перад ін'екцыяй parzializzato
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-07-2014 да 10:00
c'? ніхто?
Вы dariuccio дзякуй screen