Старонка 60 з 106 PrimaПерад ... 1050585960616270 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 591 да 600 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Размешчаны карты..
    давайце спачатку на коз, што вы можаце? атрымаць і дзе і на выдатна..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    прывітанне ўсім... mjet мне ? здарылася пі? каго-тое зрабіць АСАБІСТА, для таго каб змяніць "адказ" рухавіка дзейнічаю ў першую чаргу на карту педаль, gi? іх дастаткова задавальненне, чаму? аўтамабіль "змяніць".

Затым, як кажа cinqueturbo, карту ўпырску, без перабольшання (10-15% максімум), інакш sfumazza занадта шмат, і лізаць на абмежавальнікі: я паняцця не маю, колькі рэзюмэ ен можа прыняць, пазбягаючы прапаганды, але gi? з гэтых 3 накіраваныя змены, паляпшае, і шмат.

У 70cv-й? усе ? тое, што я бачу лепш рэагаваць, 75 замест... sar? я, безумоўна, не ў стане... але я з дыхавіца.

У гэтыя дні я вучуся на mjd8, я бачу, што тут кажаце mjet ў цэлым: у вас есць уваход для карты педалі на гэтую мадэль ecu?

ECM адзіныя карты, якія прымушаюць мяне думаць пра "стары" карту педаль 6f 5 карт сумежных ін'екцыі, але не вельмі ўпэўнены...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Прабачце, што мяняецца паміж нажной педалі 6 і 8?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Прабачце, што мяняецца паміж нажной педалі 6 і 8?
    Я не ведаю, калі ты ніколі не бачыў, аднак педаль на 6 есць дзве карты, 8x16, у той час як тыя, якія я, здаецца, карты педаль на 8 16x16.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Umh... я Не хачу сказаць, boiata, але мне здаецца, тыя ж. Таксама абмежавальнік на f тэмпературы вадкасці ? роўна

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Umh... я Не хачу сказаць, boiata, але мне здаецца, тыя ж. Таксама абмежавальнік на f тэмпературы вадкасці ? роўна
    глядзець, шчыра кажучы, не ведаю: я вучуся ад winols, але я зазірнуў, каб пачаць ад ECM і па гэтай карты педаль cos? як я заўседы прадстаўлення, не існуе. Тыя, якія падобныя, адрозненне? быць 2, 5 і 16x16... было цікава менавіта пацверджання або падказкі, каб знайсці правільныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Калі ласка, праверце, у самым пачатку карты, мне здаецца, што ў іх педаль. І ? вельмі падобна на 6

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    prova1.rarPROVA2.rarгэтыя дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш, на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турбонаддувом чаму цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну ніжэй 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць на 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што шукаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    prova1.rarPROVA2.rarгэтыя дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш, на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турбонаддувом чаму цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну ніжэй 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць на 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што шукаю
    Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
    потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
    улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
    затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
    як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
    іх расстаўце з дакладны крытэр або паглыбленага вывучэння ўносіцца ў гэтых ****lli?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
    потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
    улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
    затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
    як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
    іх расстаўце з дакладны крытэр або паглыбленага вывучэння ўносіцца ў гэтых ****lli?
    Прывітанне cinqueturbo, каб мой выбар не на працягу калі-небудзь пра mod файлаў, часта? я спыняюся паглядзець і бачу, што ў многіх выпадках разважаюць пра марелли такія як bosch, вы, верагодна, каэфіцыенты пераліку marelli мала вядомыя.......Я зразумеў вашую заўвагу і дыпламатычна вам адказаў.....

Старонка 60 з 106 PrimaПерад ... 1050585960616270 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •