Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
вось і я..нарэшце-то я змагла! загрузіць файл часопіса, і я спадзяюся, што зрабіла ўсё правільна....залішне казаць, што я паняцця не маю, як вы прачытайце, я загрузіў яго на сканер і бачу толькі графікі, але як іх інтэрпрэтаваць я не маю ні найменшага паняцця...вывучаць... чакаю вашых саветаў/вучэнні
вось файлFR_2016_05_03__19_31_07 5T.rar не ведаю, калі трэба ведаць, які сканар выкарыстоўваць, гэта delphy DS150...
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..
так што..
07240E
0726DE
07872E
078A20
Дай мне адзін крок, каб убачыць, што ты робіш![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."