я таксама праз сяброў, я шукаю інтэрфейс, калі я магу, я дам вам ведаць.
я таксама праз сяброў, я шукаю інтэрфейс, калі я магу, я дам вам ведаць.
ну, што есць k-jtag клон я ў курсе цяпер вы павінны ўбачыць, рэчыва, таму, калі ідзяце або няма, і тых, хто яго выкарыстоўвае, калі, калі пачуеце' пакласці рукі на пэўныя тыпы ecu з клонам.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я, вядома, на ecu, вядома,**** llo толькі крычы, для? я раблю маю ўвагу, як і ўсе клоны ідуць выпрабаваныя спадзяюся, хто робіць пакупкі ў асобы так шмат аўтамабіляў і падзяліцца з намі сваім вопытам...... Прывітанне, хутка
увогуле, хлопцы, як вы думаеце, што мне рабіць?? з маей mppsv5 не ce гісторыю стварэння id-памяці spansion,пакінуўшы стаяць на момант galletto2 вас на маім месцы, што праграміст affianchereste на v5??магчыма, што твар будзе праклятая spansion...або траціць грошы на іншыя mpps v12??дзякуй
alfetta80 прабачце, я магу спытаць, але гэта дабраславіў spansion ,што машына мантажуе, што год-то есць, дзе яны знаходзяцца .....я прадукт, цьфу... і ні карты я знайшоў гэты тып памяці эбу і marelli?????? вы можаце мне растлумачыць...graziieee
я буду шукаць у вялікім момант 1300 multijet 90cv,мне трэба зрабіць код, каб знайсці золата і затым перапісаць, як заўседы гэта рабіў з mpps але я не таму ні ў якім разе ,да канца яго прыему, каб паспрабаваць у bdm і або бачыў, што датычыцца памяці spansion......
на іншыя машыны я не ведаю, гэта тое, што гэта здарылася са мной асабіста...