Прывітанне frenk!дзякуй вам за дабрыню, і за страчаны час..але я яшчэ не правоў для яго прагляду..шары!!усе мае сумневы я іх і не магу togliermeli!калі вы хочаце мне растлумачыць, груба кажучы, што ты зрабіў?
Прывітанне frenk!дзякуй вам за дабрыню, і за страчаны час..але я яшчэ не правоў для яго прагляду..шары!!усе мае сумневы я іх і не магу togliermeli!калі вы хочаце мне растлумачыць, груба кажучы, што ты зрабіў?
Сеяць la pupazza вы маеце рацыю!я забыўся, прабачце!
Я разлічыў час,абмежавальнік rail press,такое ж ціск ў магістралі высокага ціску,абмежавальнік, дым было добра.затым карты педаль, калі я магу даць вам савет, не пачынаць адразу з 80mm3 але graduatamente,каб не мець эфект "гатовы прымаць"
Для іншых картах,тыпу тэрмінаў і авансаў, я хацеў бы дапамагчы,але не яны з'яўляюцца добрым maestó словы..........![]()
Як толькі я правы, гэта будзе першае, што я буду глядзець! Час вы іх разліковымі і ты з гэтай формулы на аснове rail?я зрабіў толькі слупок 75 і 80 мм3, але там я паклаў шмат часу! Памыляюцца, то таму, што аўтамабіль не ідзе..па мне, выслізгвае ад мяне qls аб вр па восях..а то я ніколі не дабраўся, каб вывучыць карту, зробленае, можа, крыху палітыкі, план я буду вучыцца я !
У мяне супрацьлеглая праблема Давіду, змяняючы ECU, таму што пашкоджана, у мяне праблема стук фарсунак пры нізкіх абарачэннях, як быццам занадта ранняе. Вядома, праблема заключаецца ў тым, што я фарсункі еўра 2 і ECU гэта Discovery 2001 года і еўра-1.
Забыўся, машына цягне добра, і адказвае на ўсе змены карты, якія я спрабую, адзіным недахопам з'яўляецца тое, што раздражняе стук на нізкіх абарачэннях... Help me, калі ласка
Вялікія хлопчыкі, проста добры пост, я, адымаючы шмат пытанняў, і я шчаслівы... !
Калі frenk85 ведае мой ECU, я далучаюся, я таксама да абмеркавання.
ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 ці Defender TD5 роўна...
Дзякуй Tranky, добрае раніца, я спрабаваў, але стары ECU-гэта NNN з flash, замест гэтага, што я перанесены, з'яўляецца MSB без ўспышкі, што я zoccolato і паставіў eeprom праграмуемы.
Аналізуючы гэтыя два файла, я заўважыў, што яны зусім розныя...
Калі яны могуць служыць так жа іх месца ў гэты вечар.
Прабачце, што шмат... у мяне Не было намеры забруджванне вось, У камплімент за гэты пост, я забыўся назву... 😶