Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 78

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэта progresex...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    azzarola...demeticavo..файлы xdf з'яўляюцца кіроўца, як тыя, ecm, але створаныя ў tunerpro ж на практыцы я думаю, што на Sw есць функцыя разборкі непасрэдна з файла ў hex з дапамогай якіх вы можаце стварыць вашыя драйверы або xdf у функцыі аднаго і таго ж файла.пасля гэтага ў tunerpro вы загрузіце файл ori eprom змяніць, і неўзабаве файл налады xdf зрабіў з файла крычы ж пасля загрузкі ўсе два ў выпадальным меню sw з'яўляюцца ўсе карты, створаныя ў xdf
    гэта, што легка казаць, але вельмі цяжка зрабіць, я спрабаваў так як tunerpro sw, з адкрытым зыходным кодам, але я здаўся, таму што, па мне, гэта яшчэ адна рэч, ад праграмістаў, якія ведаюць шаснаццатковы код, і яны ведаюць, фарсі вылічэнні ў шаснаццатковай.
    атрымаеце гэтыя файлы не цяжка што-то вакол існуе толькі тое, што будучы створанымі з невядомых карыстальнікаў, іх давер таму, трохі лепшага.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    azzarola...demeticavo..файлы xdf з'яўляюцца кіроўца, як тыя, ecm, але створаныя ў tunerpro ж на практыцы я думаю, што на Sw есць функцыя разборкі непасрэдна з файла ў hex з дапамогай якіх вы можаце стварыць вашыя драйверы або xdf у функцыі аднаго і таго ж файла.пасля гэтага ў tunerpro вы загрузіце файл ori eprom змяніць, і неўзабаве файл налады xdf зрабіў з файла крычы ж пасля загрузкі ўсе два ў выпадальным меню sw з'яўляюцца ўсе карты, створаныя ў xdf
    гэта, што легка казаць, але вельмі цяжка зрабіць, я спрабаваў так як tunerpro sw, з адкрытым зыходным кодам, але я здаўся, таму што, па мне, гэта яшчэ адна рэч, ад праграмістаў, якія ведаюць шаснаццатковы код, і яны ведаюць, фарсі вылічэнні ў шаснаццатковай.
    атрымаеце гэтыя файлы не цяжка што-то вакол існуе толькі тое, што будучы створанымі з невядомых карыстальнікаў, іх давер таму, трохі лепшага.
    Ну вы заўседы можаце параўнаць з ecm або winols, калі ідэнтыфікатары супадаюць, груба-і 2d-праверыць бп premappa.
    Я спрабую, але я не знаходжу касія.. sti дзяцей sultana маюць braccine суда і на сайце не маюць нічога, на 156 на гэтай копіі апублікавана ад вас..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Абнаўлення [ВЫРАШАНА]
    сення я папрасіў праграміста маей кампаніі, убачыць, секунду то файл, і я атрымаў абразаецца ілюстрацый пра код, што, калі казаў, што не быў здольны, і рабіў больш прыгожы малюнак..
    Бесперапыннага вывучэння з маей прыгожай III медыя-у жывот, у твар, хто памірае за кнігу, каб стаць celebroleso
    [/OT]
    вы падкажыце, а я толькі што навіны, якія я тэстуюць яшчэ 4 інструмент для пераўтварэння на mpc56xx ў чаканні, што што-то не бачу...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы геній...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    абнаўлення.
    Я перайшоў на linux, каб зрабіць працэс пераўтварэння і пабудовы, але.. усе зменныя не вызначаны і не бачныя.. так што на дадзены момант адпраўляюцца biastime.
    Гэты файл быў часткова забараняецца дэкампіляваць, дызасэмбляваць, але без таго, што знакаміты фактар XYZ не ўбачым na sega..
    Чакаем навіны, што ў выпадку, калі прынада апублікавана ne спраўны модуль для зваротнага праектавання.
    Да гэтага часу так: Bosch 1 - tuner 0 (праклятыя!)

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы, прывітанне, я зноў тут...прашу прабачэння ва ўсіх за маё доўгі адсутнасць на форуме, але ў апошні час я маю некалькі праблем са здароўем, якія не дазваляюць мне сачыць за ўсім, як я хацеў бы...
    у любым выпадку праект хати таа аўто прагрэс, хоць і павольны крок...
    я хацеў зрабіць вас удзельнікамі апошніх падзей у вывучэнне матэрыі і прыводжу тут, таму што быў зацікаўлены ў тэме важную старонку, якую я лавіў у сеткі, да якой я дадаў і/або выключаны некаторыя часткі.
    аўтар дадзенай ілюстрацыі вы ўжо мяне прабачце за "падабацца".
    Таму ў гэтым пасце я хачу падзяліцца сваімі вопытам і вывучэння электронікі аўтамабіля аб all"hacheraggio" аўто".
    Папярэджанні: я знайшоў, што інфармацыя, як правіла, даступныя на гэтую тэму ў інтэрнэце даволі мала, і не вельмі зразумела. У той час як я спрабую зрабіць усё, што ад мяне залежыць, праверка, памылкі могуць быць.
    Не саромейцеся дадаць свае каментары і/або вашыя крытычныя заўвагі.
    Гэта будзе доўгатэрміновы праект, таму гэтая старонка будзе палепшана на працягу доўгага часу*****і вы добра ведаеце аўтамабілі з'яўляюцца складанымі,заўсёды складаныя.
    Электроніка ў аўто-гэта сапраўды складаны, і аўтамабілі, актуальныя аўто-у продажы ёсць дзесяткі блок кіравання для прылады кіравання, датчыкі,і г. д...
    Гэта памяшканне з'яўляецца абавязковым, за тое, што я спрабую зрабіць, і паведамляць нагадванні розных кампанентаў і дэталяў сістэм, зацікаўленых у гэтым вывучэнні.
    ECU: Блок кіравання Elecronic,усе мы ведаем, што яны але coniscenza о, гэта вельмі павярхоўна, таму што мы будзе проста зразумець, толькі мінімальная частка з гэтых складаных адзінак.
    трэба ведаць для тых, хто не ведае, што гэтыя ecu(або, па меншай меры, на пэўны перыяд у далейшым,і мы ўбачым пазней)"кажуць" на мясцовых сетках, транспартных сродкаў, якія падобныя на адзін агульны кампутар у лініі ЛАКАЛЬНАЙ сеткі, але на аснове розных пратаколаў.
    ECU, Engine Control Unit, былі першымі, каб быць падлучаны да сеткі аўтамабіляў, у бліжэйшы час рушаць услед і іншыя блокі кіравання (радавой электронны блок кіравання).
    гэта для таго, каб паменшыць колькасць правадоў сігналу сярод многіх электрычных кампанентаў сучаснага аўтамабіля, былі ўведзеныя лічбавыя камунікацыйныя пратаколы і інтэрфейсы лічбавыя электронныя праз кожны электрычны прыбор, і звязаных паміж сабой, як менавіта, кампутара ў адпаведнасці з камунікацыйнай інфраструктуры.
    Блок кіравання, найбольш важным з'яўляецца блок кіравання рухавіком.
    як БОШ (Прыклад: EDC16), MAGNETI MARELLI (прыклад: 95160), SAGEM (прыклад: 95080), SIEMENS (прыклад: TMS374)і г. д....

Стандарт сувязі:жудасная галаўны боль
    Ёсць шмат правілаў, якія вызначаюць пратаколы, напрамкі,самодіагностікі і міжпавярховыя deelle электронікі ў аўто.
    Вось няпоўны пералік і, верагодна, можа быць, няправільна
    SAE і ISO карціны стандартных і распаўсюджаных дакументаў, але ёсць шмат іншых
    SAE Society of Automotive Engineers.
    SAE вызначае стандарты сувязі, які выкарыстоўваецца ў транспартных сродках, On і Off-Road і на сушы. У гэтай схеме 3 класаў прылад сувязі, тлумачацца:

Клас A: да 10Kbit / сек, універсальны, асінхронны, выкарыстоўваецца для не-рэальнага часу(майце на ўвазе, гэтая фраза, таму што мой праект нарадзіўся тут,але я растлумачу пазней), інтэлектуальных датчыкаў, памяншэнне кабеляў на борце аўтамабіля, як кажуць.
    Клас B: у дыяпазоне 10Kbit / сек да тых часоў, 125Kbit / sec, які выкарыстоўваецца для перадачы дадзеных і кантролю интермодуляционных не ў рэальным часе. SAE J1850 пратакол КЛАСА B, у цяперашні час выкарыстоўваецца для падлучэння нізкай цане паміж вузламі, як абсталяванне і дыягнастычныя прыборы.
    КЛАС C: крытычная, высокая хуткасць, сувязь у рэальным часе паміж прыладамі. Для таго, каб гэтыя патрэбы, CAN, высокая хуткасць выкарыстоўваецца ў цяперашні час (да 1 Мбіт / сек), але ёсць і больш хуткія варыянты, напрыклад, Flexray (да 10Mbit / sec, у першую чаргу рэалізавана ў BMW X6 ў 2008 годзе, напрыклад ).

SAE J1850 апісвае два розных пратаколаў: Пратакол VPW адзін кабель на нізкай хуткасці (Variable Pulse Width) працуе на 10.4 Кбіт / сек і больш хуткі пратакол двухпроводной дыферэнцыяльнай PWM (Pulse Width Modulation) працуе на 41.6 Kb / sec. Гэта не можа не сумяшчальны з CAN.
    VPW класічна выкарыстоўваецца General Motors (GM) транспартных сродкаў.
    ШІМ класічна выкарыстоўваецца для а / м Форд.

ISO_9141-2 не з'яўляецца пратаколам сігналізацыі, але дыягнастычны інтэрфейс для праверкі функцыянальнасці кампанентаў транспартнага сродку. Гэта паслядоўны інтэрфейс, які працуе з 9.6 Кбіт / сек. Часцей за ўсё, даступная ў раз'ем OBD-2.

ISO_11992 гэта CAN-шына выкарыстоўваецца ў грузавых аўтамабіляў для абмену дадзенымі паміж трактарам і прычэпам.

SAE_J1939-гэта набор спецыфікацый, на аснове інфраструктуры CAN ніжэй, працуе з ідэнтыфікатарамі ВОЛАВА 29 і, як правіла, з бітрэйтам 250kbit / sec. Гэта, як правіла, выкарыстоўваецца для грузавых аўтамабіляў і прамысловых транспартных сродкаў. Гэта абавязковая ўмова для ФМС (гл. далей), сістэмы, каб працаваць. ui . Іншыя звесткі J1939 можна знайсці на вікіпедыі,акрамя таго, па словах вікі SAE_J1939 замяняе SAE_J1708 і SAE_J1587.

Вось спіс з шыны дадзеных Аўтамабіляў.

Сеткі а / м
    На самай справе ёсць шмат сеткі аўтамабіля, магчыма на аснове розных стандартаў, розных ступеняў важнасці, розныя пратаколы, і розныя хуткасці перадачы дадзеных. У цяперашні час гэтыя сеткі сыходзяцца да стандарту CAN, але ёсць шмат іншых. Паколькі C з'яўляецца ў цяперашні час стандартам дэ-факта для сетак транспартных сродкаў, часам таксама вызначаны як VDB (шыны дадзеных транспартнага сродку).
    Нягледзячы на сваю папулярнасць, CAN bus-не адзіная сетка, ўнутры любога сучаснага транспартнага сродку, і толькі ў адным аўтамабілі, як правіла, ёсць некалькі сетак (некалькі сетак і не-CAN сеткі).

CAN Controller Area Network. Першапачаткова ён быў распрацаваны кампаніяй Bosch, пачынаючы з 1983 года. CAN выкарыстоўваецца ў многіх асяроддзях аўтаматызацыі і не толькі ў аўтамабільнай прамысловасці.

У шыне CAN ўсе прылады сувязі, падлучаныя да тых жа двух правадах, з маркіроўкай CAN-high і CAN-Low. Усе прылады павінны выкарыстоўваць шыны з той жа хуткасцю. На кожным канцы, два правады злучаны з рэзістарам на 120 ом на законцовках.
    Вам не трэба мець сігнал агульнай зямлі паміж прыладамі сувязі. максімальная даўжыня шыны залежыць ад хуткасці працы, і да 1 / s складае каля 40metri. хуткасць шыны бартавы сеткі, як правіла, ніжэй 500kBit / sec.(і як, калі ў адну секунду мы можам пісаць ці чытаць палова карты ад мб, каб зразумець,і гэта вельмі цікава для тое, што вы хочаце атрымаць)рэалізацыя транспартнага сродку высакахуткасная шына часта прымае падвойныя шнуры.
    У нармальнай сітуацыі, два правады нясуць сігнал у два ****таа, выдатна спекуляваць, і, калі адзін высокі іншы нізкі.

Розныя значэнні лагічных сігналаў могуць быць прачытаныя, і тут кожны сігнал мае працягласць каля 1.Пераклад поўны пакет можа бачны. Агульны час перадачы пакетаў складае каля 200 мс (320-120).

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэта толькі частка, пазней выкладу ў іншай тэме..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Сардэчна запрашаем Манро спадзяюся, нічога занадта сур'ёзнага, мы задумваліся, што ты была з іншым карыстальнікам. Лепш так

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Прывітанне р дзякуй за ўсё, на жаль, паўтараю, праблемы, якія я, не дазваляе мне сачыць за ўсім, як я хацеў бы, але я спадзяюся, што змагу аднавіць у бліжэйшы час...

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •