Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 80

Абмеркаванне: Каб пачаць з нуля

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Сардэчна запрашаем, то Kess дазваляе чытаць і пісаць большасць ЭКЮ ў звароце ў раз'ем OBD, замест K-tag-прылада для чытання і запісы ў BDM, гэта значыць, са спецыяльнай сістэмай кантактаў, якія прымяняюцца ў ****llo абсталявання на борд мама ECU да школы. Гэта тое, што я магу сказаць на гэтыя прылады ў маім распараджэнні. Добры форум

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    козенца
    Паведамленні
    7
    добрай раніцы, гумавая лодка, дзякуй вялікі х мне патлумачылі адрозненні розных прыбораў ,але, будучы пачаткоўцамі, такія як m згаджаецца хадзіць па крамах для noter пачаць выкарыстоўваць і жаваць усе гэта ??яго kiedo вас, улічваючы, што m вы толькі што напісалі, што вы з'яўляецеся уладальнікам абодвух інструментаў, дзякуючы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Я б парэкамендаваў вам у kess, тым часам, каб пачацца, і ў вас есць вопыт, каб зрабіць... Тое, што праграмнае забеспячэнне гаспадарчымі ksuite і ECM Titanium, вы можаце чытаць і рэдагаваць карты, каб потым перапісаць іх у ECU. Раю набыць усім, хто можа вам дапамагчы, па меншай меры, на працягу першых месяцаў, інакш можа быць шмат праблем. Не кажучы ўжо пра пашкоджанні, якія могуць прывесці да ECU кліентаў і сяброў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    козенца
    Паведамленні
    7
    гумавая лодка, для гэтага я іду, з ног d свінцу x ведаць, што тып d купіць прадукт, і асабліва, як вы кажаце, вас хто-то што т-выконвайце за мной, я не кажу, крок за крокам, але, па крайняй меры, калі ен мае якія-небудзь цяжкасці ,класічная вакол, ен прадае ўсе, і больш ..але тады вы павінны паглядзець, што і як табе іх даюць ...калі вы ведаеце, indicarme вас ці нейкі іншы тут на сайце хто-то сур'езна, дзе можна набыць розныя прадукты і даць вам мінімальны у дапамогу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Залежыць ад таго, якія задачы трэба выконваць, **** llo аматарскія існуюць кітайскія клоны гэтыя прылады, але і дапамогу вы знойдзеце мала... То есць афіцыйных рэсэлераў або партнераў, якія прапануюць вам формулу slave і cioèti продажу прылад для чытання і запісы ECU і прымусіць вас змяніць карту, вы то чытайце і пішыце ніжэй за свае кірункі і даюць онлайн крэдыты для прылад, якія пасля такога-то колькасці аперацый чытання і запісы, яны павінны spece для зарадкі.
    Лагічны выдаткі, яны зусім розныя...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    козенца
    Паведамленні
    7
    я мог бы пачаць з "amatorialmente ", але ва ўсіх выпадках, маючы дзейнасці x ад майго імя я стараюся d рабіць гэта як працу, таму быць незалежнай ад усяго і ўсіх ,можа быць у пачатку быць ніжэй справядліва x зразумець ìe пачаць жаваць усе, потым адзін раз узялі d рукі і бачыць, як яна ідзе, што я вырашыў таксама вырашаць свае выдаткі і зрабіць адзін coso d навучанне x можа выконваць усе ў адзіночку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Дзякуй pasticciona, тлумачэнне досыць ясная, я рушыў услед за ей, але драйвер, што нагрузкі становяцца ўсе завышаныя, з некалькімі фіктыўнымі значэннямі... я Павінен знайсці карту, якая нам паходзіць, я думаю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў canotto2000 Visualizza Messaggio
    Дзякуй pasticciona, тлумачэнне досыць ясная, я рушыў услед за ей, але драйвер, што нагрузкі становяцца ўсе завышаныя, з некалькімі фіктыўнымі значэннямі... я Павінен знайсці карту, якая нам паходзіць, я думаю...
    Чаму вы кажаце, што яны завышаныя? Што паглядзець? Ці можаце вы сказаць мне, што ECU гэта? З больш info, можа быць, мы можам дапамагчы вам крыху больш... ☺
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Ок Tranky, цяпер я спрабую знайсці яго

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Я запампаваў невялікую праграму, я адкрыў файл mod, і я знайсці код кантрольнай сумы бягучай, цяпер што мне рабіць?
    У вобласці пад кажа мне, каб ўставіць код, каб праверыць, але нічога.

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •