Стар. 6 з 18 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 з 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    павінны быць тыя 2 зуба пілы да карту?

Uploaded with ImageShack.us
    Апошні раз рэдагавалася ecuboost; 12-10-2012 ў 12:48

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    але ад гэтых breackpoint мы разумеем, толькі "меры"?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі пу? дапамагчы, карту нм на iq ў драйвер ecm titanium, там, дзе маецца, называецца "Справа? паліва ўпырскваецца"
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    калі пу? дапамагчы, карту нм на iq ў драйвер ecm titanium, там, дзе маецца, называецца "Справа? паліва ўпырскваецца"
    я на ecm ў мяне? не ? нм на iq

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прабачце, на вешчуноў, на мой драйвер, не c'? гэтую запіс вы маглі б даць мне імя файла крычы дзе яго шукаць і глядзець крывой ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    кранае толькі тое, што ecm кажа вам, і не лім пара розных перадач, што тытан не крычы усе памыляецеся, усе зьмены толькі тое, што ў вас у драйверы, і пойдзеш моцны!!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    lupak тут вы знойдзеце файлы для bmw 120d edc17, на ecm titanium c'? крывая на пытанне: НАЦІСНІЦЕ
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Дзякуй magi1984, я бачыў твае файлы і ў edc15c2 маей машыны я знайшоў крывой падобныя па адрасе 062078 адразу пасля карта egr, як вы думаеце, ці можа гэта быць ? толькі, што я не кіроўца і не бачу спасылкі восяў, якія не есць перад гэтай карце.
    Карту ? 9x10.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася lupak; 14-10-2012 ў 16:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    націсніце гэтую карту ў лад, не ? наогул рызыкоўна(я маю на ўвазе тое, што я бачу, іншыя не аўтарызаваны),, а....але ў дадатак да гэтага вы павінны дакранацца адзін з адным..
    змяніць карты звычайныя перайсці пакрыць разлікаў мацярынскай кампаніі(cio? час ўпырску, etc)
    На жаль, я табе ўжо сказаў, што вам трэба ці вы convienbe рабіць.. выбар застаецца за вамі.
    Добрае працяг, Крысціян.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    націсніце гэтую карту ў лад, не ? наогул рызыкоўна(я маю на ўвазе тое, што я бачу, іншыя не аўтарызаваны),, а....але ў дадатак да гэтага вы павінны дакранацца адзін з адным..
    змяніць карты звычайныя перайсці пакрыць разлікаў мацярынскай кампаніі(cio? час ўпырску, etc)
    На жаль, я табе ўжо сказаў, што вам трэба ці вы convienbe рабіць.. выбар застаецца за вамі.
    Добрае працяг, Крысціян.
    я ведаю, што як карты ты ? лепш, каб? я хачу даведацца, калі я прадам карту вы не скончу нічога, лепш выдаткаваць тыя ж грошы ці для мяне, вядома, а я бачыў карты зробленыя за дадатковую плату ад прылады фарміравання онлайн-форуму, якія не выкарыстоўваюць ваш метад(які я думаю, што гэта заключаецца ў тым, каб зрабіць разлікі ў экю ж), так што калі яны прафесіяналы і робяць гэта cos? і ідуць добра на ўсіх, думаюць за мяне, што я пачынаю зараз, калі ў вас есць дух форуму, падавай нам прыклад, як калі б аўтамабіль у пытанні, або калі іншыя згодныя з вамі, мы плацім карце(не на маей машыне, мы прымаем выпадковую) і вывучаем усе разам

Стар. 6 з 18 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •