прабачце яшчэ раз, але ў мяне есць невялікая праблема, я павінен быў адфарматаваць кампутар і змяніць hd, і калі я ўвайшоў regkey у fgtech гэта не працуе, і мне новы id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я магу гэта зрабіць?
прабачце яшчэ раз, але ў мяне есць невялікая праблема, я павінен быў адфарматаваць кампутар і змяніць hd, і калі я ўвайшоў regkey у fgtech гэта не працуе, і мне новы id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я магу гэта зрабіць?
? цяжка паверыць, але puljtroppo мне бывае ўсе, і пі? з гэтымі .пракляты ноўтбук, я спадзяюся, не прыйдзецца заяўнікаў, рэг. Улічваючы, chehoslo гэты інструмент
Прывітанне запалам, рухавік, цана з пеўнік без reg-файла, бо я пракляты, пк мл змяніў id, магчыма, з-за новых hd і павелічэнне памяці, калі можаце, і калі вы хочаце зноў ўключыць regkey
Гэта дакладна, але перш чым. Я памяняю HD працуе цяпер нічога, што я ад .новы id
Decomprimo файл і дадаць яго ў DLL, але я думаю, што праблема змены hardware id змяніў, чаму? замяніў HD і павялічыў аб'ем
вось Табеregkey.rar
я не магу спампаваць win7 evo.rar апублікавана ад страсці рухавікі, каб выкарыстоўваць мой v53 на win7 32bit
Дзякуй.
Але ? праўда, што, выключыўшы wibu.dll і, зрабіўшы запіс, вы можаце? зрабіць нават загрузка абнаўленняў з дапамогай інструмента fgtech_update?