-
Я хацеў бы паспрабаваць высветліць, калі я магу ўдакладніць больш за карту. карты soi яшчэ не думаю нават, чаму? я хацеў бы зразумець, перш чым працаваць над гэтым. Я шукаю матэрыял у сеткі, але я не знаходжу гэты занятак.
-
але ў сеткі не знойдзеце нічога, як няма форуму сказаць? усе, што вам трэба ведаць, вы проста павінны быць цярплівыя і працаваць над сабой файл, зразумець, што пу? пакажыце крывую, або карту...я гадоў, што мы sbatto галаву, і ніхто мне не сказаў, ніколі нічога studio і studio...калі я пакажу вам працы, якія я раблю на excel вы пакладзеце страху ahaahah...карты SOI цяжка выявіць і цяжка змяніць...я ведаю, памылак DTC і як вызначыць іх на карту, як зачыніць DPF на ўсе групы vag edc16 і edc17 мне ніхто не павінен вучыць што-небудзь...карту не кіраваць з двух хвілін з тытанам паверце мне
-
Вы бачылі, што на самой справе ў сеткі мала знаходзіцца. Сее-што патрэбнае на форуме.. Але нават іх лагічна не кажуць вам, вельмі. Лагічна-чаму? тых, хто робіць гэта, як рамяство, аднак запал да гэтай галіне, мы страцілі і прысвяціў вельмі шмат часу. (той, хто робіць гэта сур'езна). У гэты час я спрабую што-то зразумець, і я бачыў некалькі рэчаў, якія я зразумеў (вялікі дзякуй табе) я правеў некалькі гадзін і дзен, назіраючы і, зірнуўшы на карты з крокам крывыя, etc.. Дзякуй табе, у самай справе, што вы вельмі карысныя. вы бачыце тое, што ўводзіце, што ў вас есць запал і вы ведаеце тое, што вы кажаце.
-
але нават я партыя з нуля, як вас і шчыра шкадую, а затым расказаць усім аб тым, што вы зрабілі, каб месяцы і гады вывучэння...атрымаць файл врі і параўнаць яго з damos і пачаць вывучаць усе крывыя і вы ўбачыце, што тады і пазнаеш іх...хай ecm-вы не даведаецеся ніколі, таму што тады кожны ecu ? гісторыя, калі...то, калі адкрыць файл ori marelli разумееце, якую шкоду робіць ecm...
калі вам трэба скажыце мне, калі вы хочаце
-
Як твой савет мне, я планую з winols і damos. давайце паглядзім, калі я магу паглыбіць!!
-
вось добра параўнаць есць damos на winols, а затым глядзець яго на ecm і вы ўбачыце, што alientech, не ? здольны нават выклікаць драйвер, не распазнае карту педаль з абмежавальнікам вы толькі заблытвае...
-
Калі б мне прыйшлося ўсталяваць абмежавальнікі тыпу, то ціск, роўнае значэнню dell аб'ектыўнай пойдзе ў recovery?
-
ake85 я Павінен паспрабаваць яшчэ яе. давайце паглядзім, калі ідзе трохі лепш. Я глядзеў некаторыя карты з damos але ? яшчэ складаней
-
трэба глядзець яго ў 3d або 2d і пачаць вывучаць усе карты, так што потым вы зможаце іх распазнаць-й? легка...на гэтую машыну можна падняць трохі, turbo, чаму? аднак SVBL ? gi? усталяваны ў значэнне, дастаткова высокай у параўнанні з карту boost...раю табе працаваць на картах абмежавальнік, такім чынам, IQ абмежавана MAF і IQ абмежавана MAP..., каб зразумець, як працуюць будаўнікі, вы павінны параўнаць дзве карты, адна з 130 Л. з. і 150 Л. с. і вы ўбачыце, што адрозненні толькі яны ў большая колькасць? на дызельнае паліва, і больш boost, такім чынам, тым ўзмацненне больш паветра і больш штук? дызельнага паліва, якія можна спальваць...і паўстае ледзь карту абмежавальнік MAF, так і на нізкіх, што на высокіх абарачэннях так sar? больш цягі на нізкіх абарачэннях і больш цягі нават на высокіх.
-
праблема ? што мае damos, на нямецкай мове.
і я не тое, што гэтую карту. аднак я ўсе яшчэ спрабуе выкарыстоўваць winols і менш, ecm, як ты мне раіў. я хацеў бы змяніць значэння, але не хацелася б мець праблемы, маючы занадта шмат павелічэнне пашкоджанні механікі. вы кажаце, што яны ў допускі?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума