-
Дзякуй хлопцы, вы вельмі даступныя, і ў вас шмат цярпення, каб курсы ў Трыест, есць што-то?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Паспрабуйце паведаміць вам, цюй? безумоўна, здолеюць даць вам звесткі аб курсах: INFO*PROFESSIONALCHIPTUNING.NET
-
глядзець мой сябар ke працуе ў fiat запэўніў мяне, ke адрозненні не толькі ў карту, то я асабіста не ведаю
-
Cos? паміж нармальным і 595 ss або c'? есць перапрашыў эбу фільтр bmc колаў і тармазоў, у камплекце толькі 695 або 595 50-годдзе, што змантаваць турбіны garret і есць 180 cv адрозніваюцца менавіта ў турбіне іншага боку фільтра і аздаблення, толькі электронны
-
Замест прамовы змяняецца ў момант іх есць cammes фарсункі, турбіна паміж abarth і сс
-
Ок, дзякуй хлопцы тым часам
-
la grande punto abarth SS не мантуе кулачкі розныя ад 500, але проста турба \ фарсунак \ 3 датчыка і ўзмоцненага счаплення, што з 2012 года серыйна усталеўваецца ўжо? на 500a акцыі
-
Ок? 500 да 160 конскіх сіл адрозніваюцца толькі ў карту больш за 180 маюць мансардны замест ihi
-
Дарые, то вам удалося зрабіць карту esseesse?
-
вы, вядома,
як я вам пісаў раней, выраўнаваць крывыя, паставіўшы два файла, адзін пад іншым і паглядзець адрозненні
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума