Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 55 55
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ручка пераключэння вы скарынкі на 70/80.000 км, як правіла, тое ж самае зносу рулявое кола, ручка, што аўтамабіль быў часткова разбураны, але руль быў на месцы, тое, што прымусіла мяне думаць, было наяўнасць якой-то эмульсіі у рэзервуар для ахладжаючай вадкасці, а таксама сляды алею на радыятар і на счаплення

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Я змянілася, што нават па гарантыі, асабліва рулявое кіраванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    дзякую табе, род, выгляд з наяўнасці, я з рэчаў, спытаць, але chederti ўсе, не хопіць энцыклапедыі, то я правільна дзве рэчы: дзе я магу знайсці параметры для ўключэння кампанентаў? то есць каналы, я ўбачыў, што мяне некалькі, але не кажа мне той канал, што адпавядае,і таму не ведаю, што я, змяніўшы; ен знаходзіцца якое-то кіраўніцтва ў залежнасці ад аўтамабіля, каб атрымаць апісанне каналаў? 2 - як вы ricodifcano фарсунак? 3 - як реген. no fap ce кнопку? я 2.13.3 просіць абнаўлення, але калі я гэта зраблю, просіць мяне актываваць не падкажыце, Дзякуй за ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    тады, не абнаўленне, інакш завісае, гэтая версія страціла некаторую магчымасць? інтэрвенцыі на некаторых транспартных сродках, такіх як dpf рэгенерацыі і інш, **** llo кадоўкі фарсунак я не ведаю, чаму? я ніколі не меў магчымасць яго выкарыстоўваць, я выкарыстаў, замест таго, працэдура прымусовай рэгенерацыі, а таксама абнуленне параметраў датчык выдатку паветра, пасля яго замены
    зрабіце cos?
    выберыце аўтамабіль
    перайсці на дызель і выходзіць у ecu
    злева ў вас есць розныя значкі, абраць той, з дапамогай адверткі і ключа-крос і кажа вам тое, што вы можаце зрабіць на гэтым транспартным сродку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    10
    Я абсалютна і я санкт-пачытаць трохі форум, на баку ECU магу сказаць, мала але на вопыце быў такі ж адзін, Штангі, я магу сказаць, вельмі я магу сказаць, што ваш сябар не меў права вярнуць грошы, і кантракт скасаваны, + маральную шкоду і матэрыяльныя выдаткі, панесеныя ectct, але меў права трымаць аўтамабіль бясплатна я ведаю аднаго чалавека, які мае 147 JTD мела бясплатна, выгляд у аўтасалон, шыны батарэі ніжэй за нуль, спытаў дадзеныя < ectct, прывялі ў цэх (унутраныя пр), каб вас паставілі ў шостым класе, сябар тым часам узяў таблічку і зрабіў кас даведка у яго была магчымасць пагаварыць з папярэднім уладальнікам, выявіўшы, што, калі ен прадаў у пр было больш 160milaKm (выкарыстаў для працы на ўсей тэрыторыі паўночнай італіі) здымках перамовы з пр селі ў аўтамабіль, ен бачыў contachilometi на дысплеі, што ен ужо cirva 56mila, з вялікай элегантнасцю падпісаў кантракт ва ўстаноўленыя тэрміны, прынята ў аўтамабіль, а затым пайшоў наперад па вуліцы extragiudiziaria але з адвакатам у сярэдзіне, як назваў слова "одометр" ў прадстаўніцтве ? прыйшоў мега-дырэктар (есць 5 месцаў паміж лигурия п'емонт) і дамовіліся, што ен забірае машыну з цягніка, гумкі ад снегу, і цэнтральны падлакотнік, і ен пазбягае камячыць...яго 147 сярод іншага, цяпер каля 400 тысяч, але ідзе на што ? задавальненне (акрамя таго, што замяніў усе лямпачкі можна святлодыедныя ад адчаю).
    На жаль, па маім досведзе, на некаторых відах аўто есць рознічныя цалкам сумленным....

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •