я ведаю, што есць тры якасці, кітая, усходняй еўропы і партугальская (таксама называецца еўрапейскага паходжання.-тыя якасці, пачынаючы ад ніжэйшых да больш высокім у парадку
я ведаю, што есць тры якасці, кітая, усходняй еўропы і партугальская (таксама называецца еўрапейскага паходжання.-тыя якасці, пачынаючы ад ніжэйшых да больш высокім у парадку
Часта вы адказваеце на чутках і мала адказваюць з веданнем інструмента, даведацца, праекта, тып і якасць? кампанента, l' ручная або аўтаматычная зборка, у канцы праверыць усе...Нават самы лепшы інструмент не можа? выйсці няспраўны....
адказваю ў Рос і запал рухавіка: ne, я бачыў клонаў, некаторыя дакладныя копіі арыгіналаў,працую з врі я магу сказаць, што клоны, хоць і зачыненыя ў скрынках лепш ці горш, рахунак-фактура ўнутры не было ніякай розніцы, калі не ў якасць? зварных швоў і вопыт у складанні...
для якасці? кампаненты ок, там можа стаяць, але паверце мне, што тыя, якія працуюць, і якія прадстаўлены ў дамы тыпу залатых або больш няякасныя кампаненты тыя ж...кошт робіць дапамогу....часта іх прадаюць без неабходных працэдур ўстаноўкі і перазагрузкі, і не ідуць ні ў якім выпадку, але хто прадае з улікам змен, што дае прадукт, які добра працуе на любым пк,але зноў жа ўсе яны гавораць на тым жа мове, хоць я бачыў, сабраць у італіі..., але заўседы з таго ж матэрыялу, азіяцкага паходжання,....
цяпер, калі мы хочам сумнявацца relais bosch не зляцелі яшчэ ў тым сэнсе, што з майго боку кажуць, што падшыпнікі skf ў італіі арыгінальныя, няма, чаму? час ад часу ў рэгіене маюць занятыя ў ілжывых....? калі разважаючы, такім чынам, не існуе больш? gucci абутак або prada арыгінал.......
Добры дзень, вядома, вы заўважылі, што tool ori і пячаткай двухкампанентны і розных смол, кампаненты, спакойна онлайн-пакупкі ў спецыялізаваных крамах і з многіх кампанентаў, выберыце допускі працы і якасць? гэтак жа, для друкаваных поплаткаў на горы выкарыстоўваюць тое, азіі і многіх яны не злыя, то c? хто закупляе друкаваныя платы друкаваныя ў італіі або Ес і добрай зборкі, каб потым скончыць на добрай праграмавання мікрасхемы, ? свет, cos? шырокі, што ? складана зразумець і сказаць, усе роўныя......
не пу?.....правілы...а проста спадзявацца на каго-то сур'езна, і вы ўбачыце, што певень blockquote? вялікі....
Я хачу, каб гэтыя гайкі з'яўляюцца тыя, якія ходзяць і больш,некаторыя факты, добра вы не можаце? адмаўляць, што абмылі, як на врі амаль,а іншыя, якія не ідуць ні на што і іншыя, якія працуюць на паўдарогі?..я заўседы дзялюся, што для тых, хто купляе, ідзе гладка, калі знайсці патрэбнага чалавека, які разумее і які, магчыма, замяняе яго, калі не ідзе.