Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 58 58

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    я звычайна вымяральнікі іх я чышчу з растваральнікам, наканечнік 3 3.5 адтуліну па цэнтры і ў сярэдзіне, і вырашыце ўсе праблемы на датчыкі бош.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfonsoh Visualizza Messaggio
    я звычайна вымяральнікі іх я чышчу з растваральнікам, наканечнік 3 3.5 адтуліну па цэнтры і ў сярэдзіне, і вырашыце ўсе праблемы на датчыкі бош.
    У вас есць фота ці што-то падобнае, дзе рабіць адтуліну? На практыцы вы ў баку-й? шчыльна і ў сэнсе пераходу паветра? Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    вы восьimages.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    адтуліну вы робіце гэта ў цэнтры, у самой нізкай, дзе есць рукамыйніца, што стрымлівае паток і адхіляе яго, то вы, натуральна, у спіну, чаму? калі вы робіце гэта, наадварот, можа пашкодзіць цеплы струмень, вы павінны быць асцярожныя, каб увайсці максімум на пару мм, у адваротным выпадку-у дзіцяці провад і ламаецца, то вы кідаеце усе.
    трэба, каб адцягнуць частку ціску, ззаду-нітка. калі датчык "адчуе сябе дрэнна", гэты трук павінен адчуваць сябе яшчэ і паток, калі датчык не адчувае ціску ? бескарысна, зрабіць адтуліну, у любым выпадку, нават калі датчык ? добра хаця б тое, што не ламаецца, уваходзячы кончыкам, не сапсуе нічога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    і гэта для будаўніцтва модуля salvadebimetro заўседы бошimages (1).jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    я спрабаваў ачысціць яго з trealina або каністру spry для ачысткі тармазоў ,і шмат разоў працаваў і невялікі жэст, які стаіць крыху

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    прывітанне, хлопцы, я знайшоў рашэнне.., што, гэта добра, xo толькі на edc15 сігнальная лямпа няспраўнасці чырвонай я адключыў провад № 4 і № 5 ад спинета, і я іх разам не паклаў іх назад у відэлец... потым то я павесіў трубку відэлец у debimetro. зараз аўтамабіль закон цалкам 1200. да макс даходзіла да 200. адзінае, што ў дыягназе забівае сігнал датчык выдатку паветра высокі, але ў рамках і ўсе ок. замест таго, каб на edc15 з няспраўнасці ў рамках жоўты, і ў edc16etc вы можаце зрабіць тое ж самае. адзінае, што застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць, а затым вы павінны знайсці код няспраўнасці і выдаленне dtc

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    скоп'е
    Паведамленні
    1
    good files

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы