Дазвольце мне ведаць, які вынік вы атрымаеце!
Асабліва я хацеў бы зразумець, як калегі ECU праз mpps ў школе і як вы паспрабаваць?
Дзякуй
Для таго каб падлучыць яго да школы або перайсці высновамі падлучаныя да кантактаў эбу (пазітыўнае, станоўчае, ключ, K-line, і маса) або выкарыстоўваецца стары раз'ем эбу выкараненыя і падганялі...
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
riesumo гэты пост, каб спытаць, хто паведаміў, але паведамленне аб стварэнні вездеходных 1000 у пу? гэта таксама змяніць? я шукаў на файл, але нічога не знайшоў
дзякуй
На стварэнні вездеходных c'? паведамленне прывітання, як для hyper? Магчыма, зменяцца адрасы для паведамленні!
я не ведаю, калі ? праўда ? проста паведамленне, але уключыце, і вы выйсці надпіс 1000, вялікі,620, відавочна, сыходзіць 620, і пад паведамленне мтс eu, напісаў першы ў ніжнім рэгістры, а другі ў верхнім рэгістры, я лічу, што гэта з'яўляецца паведамленне.
я спрабаваў рабіць пошук па файлаў multi 1000, але нада, я не знайшоў, ne надпіс mts ne 1000......хто-небудзь мае інфа? у ecu ці непасрэдна ў рамках? для 749-999, як і дзе яны?
Я шукаў у сеткі файл mts1000 глядзець адрасы, але не будучы ўпэўнены ў іх давер? я ўспомніў па той жа дарозе, што прынятыя для hyper, cio? выкарыстоўваць TunerPro з файл XDF адносна матацыкла. Праз TunerPro ? сколкава? бачыць карты, як ECM, але ен таксама мае кіраванне інструментальнай Панэлі Text.
Адкрыўшы XDF для MTS1000 я не знайшоў гэтую магчымасць?, таму я лічу, што паведамленне знаходзіцца ў прыборнай панэлі.