Я не магу бачыць яго распиновка, да жальна форуме : певень твой, які азначае fw84 на аўтамабіль, які вы спрабавалі ў дадатак да edc15?
Я не магу бачыць яго распиновка, да жальна форуме : певень твой, які азначае fw84 на аўтамабіль, які вы спрабавалі ў дадатак да edc15?
абмеркаванне ачышчана, калі мы гаворым пра іншых ecu ўзнікае блытаніна
Дзякуй, Леандра часта адпускае ў напісанніsumi, цяпер я бачыў, распиновка, што ты адправіў даўно edc15p ? ідэнтычна таго, што я..Залежыць ад вытворцы інструмента,учора я праверыў гайку-баранчык 54 і мне не obd2 я ведаю, што ? што вядомы сення давайце паглядзім, калі я магу з pin я спадзяюся, што вы
![]()
я з v53 і v54-чытаю і пішу edc15p obd
Як правіла, выкарыстоўваюць, а больш, у параўнанні з fgtech.. Цяпер думаю пра гэта з якой-то інструмент, я думаю, вы павінны выдаліць засцерагальнік dash, што есць праблемы..гэта не l, я ніколі не спрабаваў сказаць праўду?..
З mpps v5 чытаю і пішу спакойна, без нават выдаліць fuse 11, нягледзячы на tool, скажыце мне гэта зрабіць. З певень v48 і v54 не магу.
PS: у MPPS ўсталеўваю passat 2.5 tdi edc 15p, нават калі я павінен зрабіць 1.9.
Прывітанне таксама MPPS служыць добра і нядорага ... 29 еўра, і страх праходзіць
ні да каго з вас давялося, роўна як і на пасаду ў аўто 2002 года, mpps, калі закон да 70%, то ад ecu не знойдзены, а ў іншы раз прапускаю частка чытаць?
спрабаваў на вышэйзгаданай машыне таксама v54 і вынікі ідэнтычныя..ўдалося толькі адзін раз, прачытаць у рэжыме low з mpps.
верагодна, obd парушаецца..у гні выпадках адзіны спосаб гэта зрабіць у boot правільна?
Прабачце ўмешвацца, але вы хочаце прачытаць EDC15p ад obd да 2004 года
калі есць AM29F400-800-прачытайце, БД або ў Рэжым Загрузкі без праблем, але і EDC15C..
калі замест гэтага яны 2 27C010 PLCC вы павінны desolder і чытаць з дапамогай праграміста", размешчаны ў школе.. нічога OBD або boot mode...
27C010 PLCC.jpg
AM29F400-800.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."