Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 66

Абмеркаванне: Я не магу чытаць edc15p

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Я не магу бачыць яго распиновка, да жаль на форуме : певень твой, які азначае fw84 на аўтамабіль, які вы спрабавалі ў дадатак да edc15?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    абмеркаванне ачышчана, калі мы гаворым пра іншых ecu ўзнікае блытаніна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Дзякуй, Леандра часта адпускае ў напісанні sumi, цяпер я бачыў, распиновка, што ты адправіў даўно edc15p ? ідэнтычна таго, што я..Залежыць ад вытворцы інструмента,учора я праверыў гайку-баранчык 54 і мне не obd2 я ведаю, што ? што вядомы сення давайце паглядзім, калі я магу з pin я спадзяюся, што вы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Паведамленні
    30
    я з v53 і v54-чытаю і пішу edc15p obd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Як правіла, выкарыстоўваюць, а больш, у параўнанні з fgtech.. Цяпер думаю пра гэта з якой-то інструмент, я думаю, вы павінны выдаліць засцерагальнік dash, што есць праблемы..гэта не l, я ніколі не спрабаваў сказаць праўду?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    З mpps v5 чытаю і пішу спакойна, без нават выдаліць fuse 11, нягледзячы на tool, скажыце мне гэта зрабіць. З певень v48 і v54 не магу.

PS: у MPPS ўсталеўваю passat 2.5 tdi edc 15p, нават калі я павінен зрабіць 1.9.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    1
    Прывітанне таксама MPPS служыць добра і нядорага ... 29 еўра, і страх праходзіць

ні да каго з вас давялося, роўна як і на пасаду ў аўто 2002 года, mpps, калі закон да 70%, то ад ecu не знойдзены, а ў іншы раз прапускаю частка чытаць?

спрабаваў на вышэйзгаданай машыне таксама v54 і вынікі ідэнтычныя..ўдалося толькі адзін раз, прачытаць у рэжыме low з mpps.
    верагодна, obd парушаецца..у гні выпадках адзіны спосаб гэта зрабіць у boot правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прабачце ўмешвацца, але вы хочаце прачытаць EDC15p ад obd да 2004 года

калі есць AM29F400-800-прачытайце, БД або ў Рэжым Загрузкі без праблем, але і EDC15C..

калі замест гэтага яны 2 27C010 PLCC вы павінны desolder і чытаць з дапамогай праграміста", размешчаны ў школе.. нічога OBD або boot mode...

27C010 PLCC.jpg
    AM29F400-800.jpg
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •