-
вы можаце патлумачыць, як вы абнуляецца
-
Калі я спрабую скінуць з vag tools пеўнік прымушае мяне зрабіць чытанне і потым кажа мне, што не можа? прачытаць файл, чаму? у ECU ? заблакаваны. Я лічу, што працэдуру шляхам паслядоўнага і магчымая толькі да блакавання. Хто-небудзь ведае, калі з kess, вы можаце? разблакіроўка пасля блакавання?
-
з kess можна скінуць, але не ведаю, дзейнічае нават пасля блакавання.
-
Сення я паспрабаваў яшчэ раз напісаць, з mpps v12 пасля пераўсталеўкі праграмнага забеспячэння, але я заўседы толькі прачытаць карту і зрабіць ecu id. Мне паведамляе пра памылку, як я пасылаю каманду запісу "унутраная памылка абсталявання". Я таксама паспрабаваў з пк сябра, з якім я пісаў у мінулы раз, але ў мяне тыя ж вынікі.
-
Я не спрабаваў напісаць " яго ў імпульсны рэжым? recovery (чаму? я ? прыйшло ў галаву цяпер). Вы думаеце пу? быць доказы, што мела б сэнс зрабіць? Машына ідзе і ідзе, я проста хацеў загрузіць іншую карту, каб паспрабаваць паляпшэнняў.. Я бачыў таксама, што з Mpps 12 c'? запіс, поўная запіс, але мне здаецца я зразумеў з іншых паведамленняў, што не змяняецца практычна нічога.
-
вы спрабавалі з commander abitres
-
Калі пытанне быў да мяне, не.. я Не ведаю, што sw. Што гэта такое?
-
sw для audi і ww з функцыяй скіду лічыльніка пісання ecu, то для больш info пошук ******
-
Я іх спрабаваў, клонаў кітайскіх зусім бескарысныя
-
Калі я магу дзен я хачу, каб мяне bdm.. я імкнуся, і я хачу ўбачыць, калі я дазваляю
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума